Опозицията иска Москов в НС

  • 12 март 2015 13:37

  • 1072
  • 0
Опозицията иска Москов в НС
©

Народните представители стартират дебатите по кандидатурата на единствения желаещ за поста управител на НЗОК.

Припомняме, че след като изтече мандатът на досегашния ръководител на Касата Румяна Тодорова, единствено парламентарната група на ГЕРБ представи своя кандидатура за неин наследник - тази на д-р Глинка Комитов.

На извънредно заседание на парламентарната здравна комисия в началото на тази седмица Комитов единодушно бе одобрен от депутатите за отговорната позиция. На тяхното внимание той изложи своите виждания и приоритети, ако Касата му бъде поверена. Ръст на дохода за здравно осигуряване от държавата и усилен контрол на болниците, пожела си Комитов пред комисията.

Днес преди дебатите социалистката Мая Манолова пък пожела освен самия кандидат, в зала да се яви и здравният шеф Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва. Да подпомогне с рейтинга си Комитов, освен ако не се страхува от неудобни въпроси, настоя червената депутатка.

Предчувствах това ваше предложение, поканен е и ще дойде в залата, изпревари я председателят на НС Цецка Цачева. С мнозинство пък депутатите се презастраховаха за дълга дискусия и си удължиха работното време - до приключване на дебатите и гласуване на точката от дневния ред.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1072 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини