Лидерът на десните в ЕП: България е пример за нас

  • 14 октомври 2011 09:40

  • 1692
  • 3
Лидерът на десните в ЕП: България е пример за нас
©

България е пример за всички държави, защото трябва да свием дълга си. Това каза председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския, който откри заседание на Бюрото в София.

България вече не е лошият ученик по отношение на еврофондовете, каза той и поздрави премиера Бойко Борисов за напредъка. ДЖозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския каза, че тук там се чува, че българите не ядат асфалт, но за да се хранят трябва все пак камионите да се движат по пътищата. Тези проекти създават работни места да населението, утре тази инфраструктура ще активизира икономическата дейност. Българите ще пътуват по-лесно и ще имат работа, категоричен е лидерът на евродесницата.

За нас е от основно значение България да бъде ръководена от ангажирани, уважавани политици. Изборът на Росен ще продължи това движение напред, каза Дол. Днес ЕС е изправен пред най-голямото предизвикателство в своята история – криза на растежа, на доверието, на лидерството, посочи той.

Последвайте канала на

Novini.bg
1692 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.10.20 | 21:25

3
тази Жозефа наясно ли е, че в българия на боко е законно да ти платят 135 евро МЕСЕЧНА заплата, защото ако не му ясно веднага да бъде командирован за 5 години в страната ни на МИНИМАЛНА заплата и след това да си казва мнението какъв пример била българия за Европа, защото от такива партийни приказки ми призлява най-много - имат явно гербарите кого да гледат и от кого да се учат на политически тепегьозлук и гьонсуратлък!! Жалко за ЕС и ЕП! Защото излиза, че ручахме жабета последните 22 години с обидно ниски заплати и пенсии само и само СЕГА Жозефа от ЕНП да ни посочи за ПРИМЕР на останалите в ЕС! Е няма по-голям пример за европейска йезуитщина, просто епос!
Галин

2011.10.20 | 21:25

1
Като е пример да си сменим местата.Празноговорковци.

2011.10.20 | 21:25

2
q marsh da prosish kato ne ti se raboti be smeshn taka nqma da postignesh nishto hodi na rabota i si svirkai

Добави коментар

Водещи новини