Янаки Стоилов: Масовата престъпност напоследък е хронична

  • 16 януари 2015 21:22

  • 2164
  • 3
Янаки Стоилов: Масовата престъпност напоследък е хронична
©

Решителното поведение на БСП намери точното отражение. Ние заедно с хората реагирахме най-бързо и най-категорично. Поискахме извънредно заседание на комисията по транспорта, именно там бяха направени заявления, че ще се ревизират решенията по отношенията на набързо спрените влакове. Това каза депутатът от БСП Янаки Стоилов в предаването "Панорама" по БНТ. Така той отговори на въпроса дали противопоставянето им на правителството не увисва във въздуха, след като беше решено да не бъдат спирани влакове.

Масовата престъпност напоследък е хронична, отбеляза Стоилов. Зачестяват поръчковите убийства за разчистване на сметки.

Според депутата от левицата управляващите не бива да разчитат само на финансирането на ЕС за съживяването на икономиката ни. Предлагаме на правителството да Европейските фондове могат да бъдат допълващо средства за допълване на икономическото развитие, но не и основен инвеститор.

България има нужда от промяна в съдебната система. Но е много важно с какви действия и от кого се прави реформата, посочи Стоилов. Да не се окаже, че промяната ще е движение в кръг. Не само по отношение на съдебната власт, но наблюдаваме, че правителството напипва теми, изчаква реакциите и след това се отдръпва. Това показва, че няма ясно очертани стъпки за постигане на обявените цели.

По повод терористичните нападения във Франция, Стоилов заяви: Необходимо е противопоставяне от всички крайности. Тероризмът е някаква отчаяна реакция срещу опитите да се възраждат имперски амбиции. Това показва нарастването на социалното разделение в обществото.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2164 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.01.18 | 10:47

2
СТИГА РЕВА БЕ червен БОКЛУК

2015.01.18 | 10:47

3
Той не реве, а атгаваря на въпроси.Теб никой не те кара да четеш написаното тук.
Умник Гюро

2015.01.18 | 10:47

1
Червен смрадлив предател!

Добави коментар

Водещи новини