Прошков: Аз знам мръсните тайни на София!

  • 08 октомври 2011 17:30

  • 1327
  • 1
Прошков: Аз знам мръсните тайни на София!
© Интернет

"Ще закрия "Софийски имоти", ще направя конкурс за главен архитект, много хора печелят от кастрирането на бездомните кучета, не можеш да се придвижиш в града без да си счупиш крака, Студентският град има места да се напиваш, не да се разхождаш" - изреди Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е по Нова тв проблемите на столицата и намеренията си за София.

Той обвини Йорданка Фандъкова, че не се явява на телевизионни дебати. "Ако не бях кандидат-кмет, нямаше да гласувам за нея, защото зад Фандъкова стоят Борисов и Цветанов".

Прошков каза още:"Изтичат пари от столичния бюджет заради многобройни обществени поръчки и заради хаоса в главата на управляващите. Цялата инвестиционна програма да се извади на светло - да се види кой как гласува: "там е заровено кучето".

"Моделът "Софиянски" в управлението на столицата е политическа перверзия", коментира Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

Синият кандидат-кмет каза, че е близък приятел с Антоанета Киселинчева, секретарка на Сергей Станишев. Но не отговори на въпроса на водещия Мартин Карбовски дали са гаджета. Според информация на БЛИЦ Киселинчева е била служителка на "Позитано" 20, но не е била секретарка на Сергей Станишев.

Последвайте канала на

1327 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
SHOPA

2011.10.15 | 22:41

1
Абе говньо, чий кмет ти беше, че сега ги говориш такива! От всичко казано от теб излиза, че ти си един голям мръсник бе прошко!!!

Добави коментар

Водещи новини