Румен Христов: РБ е една успешна формула

  • 01 декември 2014 09:23

  • 1182
  • 3
Румен Христов: РБ е една успешна формула
©

Не съм притеснен от това, което се случва в Реформаторския блок.

Това каза заместник-председателят на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в интервю за БНР. "Това за мен е една успешна формула, един успешен проект. Ние успяхме да се наложим още на евроизборите, след това и на парламентарните избори. Смятам, че ако нямаше загуба на време и насочване към съюзния конгрес, който не се състоя, щяхме да имаме по-добър резултат. Една коалиция от пет коалиции работи нелесно, но Реформаторския блок се състои от разумни хора, хора с опит и млади хора с добро образование. Ние можем да имаме една малко по-силна консолидация по отношение на председателския съвет и на неговите действия, и да върнем в действие Изпълнителния съвет", каза още Христов.

По отношение на поемането на културната комисия от Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на, Христов каза: "Практиката в парламента е когато се предлага комисия на една политическа формация, тя определя кой да бъде председател на тази формация. Няма да коментираме това решение, защото това е решение на Патриотичния фронт. Така са решили, така са постъпили", заяви Христов.

Филип Епитропов
1182 3

Свързани новини

Свързани галерии

Коментари 3

Добави коментар

2015.06.12 | 20:36

3
ZNAZI I TI SI TURZIN OT GERB

2015.06.12 | 20:36

2
Ти ли бе, боклук и крадец даваш мнения за успешна формула? Успешна беше формулата ти с измамите, които сътворихте с Филчо Колев, но това няма да се повтори.Не сме те забравили!

2015.06.12 | 20:35

1
Бившият президент, родом от Пловдив е също в играта с измамите в Североизточна България.

Добави коментар

Водещи новини