Михнева: Антония Първанова е взела 250 хил. евро от Цветан Василев

  • 27 ноември 2014 06:12

  • 5266
  • 3
Михнева: Антония Първанова е взела 250 хил. евро от Цветан Василев
© Булфото

Шефката на НДСВ Антония ПървановаАнтония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „Гео Милев” с английски и е взела 250 хил. евро от собственика на КТБ Цветан Василев, съобщи разследващата журналистка Маргарита Михнева пред БТВ.

Тя обяви, че първоначално банкерът обещал на лидерката на бившата царска партия 350 000 евро. "Първанова не е казала на хората си от НДСВ за това. Питат я на събрание и тя отрича", твърди журналистката.

Михнева се позовава на данни от прокуратурата. По думите всеки ден пред офиса на Василев в банката се редили за пари по 40-50 души. Чрез лидерите на малки партии банкерът възнамерявал да влезе в голямата политика.

"Нито ми е предлагана някаква сума, нито съм искала, нито съм получавала. Не е искано от мен и нямам медийни участия, в които да съм изразявала подкрепа за КТБ или за г-н Цветан Василев", заяви Първанова. Тя обмисля да си защити правата по съдебен ред. Отрича и от нея да е искано участие на НДСВ в коалицията с ББЦ.

По повод интервюто на Маргарита Михнева, г-жа Първанова изпрати писмо до редакционната ни поща, в което отрича обвиненията. Ня нарича думите на журналистката "лъжа".

Първанова посочва, че думите на Михнева не са били подплатени с доказателства. "Не е имало никаква проверка от страна на журналистите на БТВ, вместо това те дадоха трибуна и станаха съучастници в разпространяването на явна клевета, както и омяскаряването на един политик".

"Г-н Лозанов,

Моля да разгледате и анализирате случая. Убедена съм, че при осъществяване на своята дейност Съветът за електронни медии се ръководи от интересите на обществото, спазване на Закона, защита достойнството на всеки човек, недопускане на охулване и оклеветяване и задължително спазване на журналистическата етика", завършва Антония ПървановаАнтония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „Гео Милев” с английски и.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5266 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Капут-Дудуков!

2017.10.02 | 12:24

3
Aнтония! Тези в България са говеда! Обвиняват ни от завист! Идвай си в Брюксел на рахатлък!
Нено

2017.10.02 | 12:23

2
Първанова отрича,ама да не стане като Кадиев? и той отричаше,че се е срещал с Василев във Виена,ама после си го каза. готвели са някоя афера,ама сега Василев изгоря.
Нено

2017.10.02 | 12:23

1
Първанова отрича,ама да не стане като Кадиев? и той отричаше,че се е срещал с Василев във Виена,ама после си го каза. готвели са някоя афера,ама сега Василев изгоря.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини