Софиянски: Срамувам се от това правителство

  • 21 май 2011 16:32

  • 1230
  • 1
Софиянски: Срамувам се от това правителство
©

На следващите парламентарни избори, които може да са предсрочни, предвид ситуацията в страната, всички сини ще вземат 18%. Това прогнозира един от основателите на новото ОДС Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра в интервю за предаването “Карбовски: Директно” по Нова телевизия.

Той добави още, че според него следващите парламентарни избори ще бъдат 2012 година.

Новото ОДС е подаване на ръка към всички приятели, заяви Софиянски. Той каза още, че така отправя и призив към другите сини партии за обединение, но поясни, че пряко не подава ръка на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Икономиката боледува много тежко, твърдо заяви Софиянски. “Категорично казвам, че България е много по-зле от момента, в който Борисов започна работа.”

Управляват ни хора без трудови навици, каза Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра и допълни, че не се управлява една страна между два футболни мача или между две предавания.

“България се е отдалечила от европейските страни и по стандарт на живот”, заяви още той.

“Връщането ми в политиката означава заявяване на по-голяма обществена позиция”, добави Софиянски.

“Аз се срамувам от това правителство и от този министър – председател като българин”, каза още Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1230 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Чавчо

2011.10.21 | 17:22

1
Този крадлив изрод няма ли срам бе хора.Изпълзя от тинята и пак взе да раздава нравоучения.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини