Илко Семерджиев напусна ДСБ

  • 15 ноември 2014 11:59

  • 2987
  • 9
Илко Семерджиев напусна ДСБ
©

Д-р Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен, министър на здравеопазването в правителството на ОДС (1999 – 2001 г.), напусна ДСБ, обяви самият той.

В писмо до председателя на ДСБ - Красно село и до Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, д-р Семерджиев обяви, че преустановява членството си в партията.

Настоящата коалиция, в която ДСБ участва, включително със свои министри в правителството на ГЕРБ-РБ-АБВ-ПФ, показва, че редовите членове и симпатизанти на ДСБ, както и избирателите, са брутално излъгани, пише бившият здравен министър в правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Към момента д-р Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен е председател на Коалиция "Десните", на която беше водач на листите в 23 МИР София и 6 МИР Враца на предсрочните парламентарни избори.

„За мен, както и за всеки редови член на ДСБ не става ясно как позицията на партията се е променила на 180 градуса относно отношенията с ГЕРБ и отцепилото се пропутинско крило на БСП в лицето на партия АБВ." - казва в писмото си д-р Семерджиев, като напомня, че само преди половин година в резолюцията на националното събрание на ДСБ беше записано, че „изборът между БСП и ГЕРБ е натрапен фалшив избор".

„Настоящата коалиция, в която ДСБ участва, вкл. със свои министри в правителството на ГЕРБ-РБ-АБВ-ПФ показва, че решенията на НС на ДСБ са бламирани изцяло, редовите членове и симпатизанти на ДСБ, както и избирателите са брутално излъгани, а Ръководството, което до преди 05.10.2014 г. наричаше БСП и ГЕРБ „мафия", днес е в парламентарна и управленска коалиция с тях. При това коалицията с частта на БСП, обособила се в партия АБВ, е най-ретроградната евроазиатска част, на която България дължи т.н. „Голям енергиен шлем" и е ръководена от агент на ДС.

Недоумение буди и внезапно пробудилата се „любов" и „благодарности" към председателя на ГЕРБ, г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за когото Ръководството на ДСБ декларираше, че никога няма да подкрепи за премиер, но само за дни след извънредните парламентарни избори го припозна за свой лидер, премиер и коалиционен партньор", продължава Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен.

Той упреква ръководството на партията, че вместо да се бори с мафията е приело да бъде част от нея. „Личното ми мнение е, че членовете на Ръководството на ДСБ са изменили на политическите принципи, политическата линия и политическите решения, взети от най-високите органи на партията, позволили са си груби самоуправствени действия и в името на обогатяването с власт, изграждане на лични кариери и придобиване на лични облаги, вместо да противостоят на т.н. от тях „мафия", всъщност са се присъединили към нея."

„Обикновено в такива случаи Ръководство, което не е спазило решенията на по-висшестоящи органи на партията, подава оставка или му бива поискана оставка, за да понесе отговорност за самоуправството и подмяната на волята на членовете. Тъй като това очевидно не се очертава да се случи, смятам, че повече нямам място сред узурпатори на власт и нелегитимно своеволничещи партийни ръководители, които са подменили политическия и идеологически профил на ПП ДСБ." - казва в заключение д-р Семерджиев.

Той посочва, че преустановява членството си в партията от датата 07.11.2014 г.

Припомняме, на същата дата парламентът одобри второто правителство на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, в което, като част от РБ, ДСБ влезе в коалиция с ГЕРБ, АБВ и ПФ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2987 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
stoiko

2014.11.17 | 05:11

9
D-r Semerdziev ne e polu4il igra4ka.

2014.11.17 | 05:11

8
Този също се е засегнал.За него не е останал министерки пост.Колко жалко!
1234

2014.11.17 | 05:11

7
не е така пичове .всеки си има достоинство и някакви идеали свързани със клетвени обещания.на мене ми е много чудно ПФ дето викаха че не искат турци в българия как сега подкрепят касим дал и корман.войводата каракачанов дето постоянно натрапваше тези идеи.това не са ли предате ли на хората които гласуваха за тях.**така викаха турците да си ходят в тупрция.ние никога неможем да си позволим турци да ни управляват**ха кажете че не са предатели
РОБЕРТ

2014.11.17 | 05:11

6
Има и такава порода хора ,които нищо ново не научават и нищо старо не забравят. Те си отиват в забвение без да оставят следа, защото еволюцията на обществото се дърпа от тези които се променят съобразно с времето ,обстановката и възможностите в определения момент.Те творят историята и остават диря в нея.

2014.11.17 | 05:10

5
DPS ZAPO4NA DA DESTABILIZIRA PRAVITELSTVOTO KATO SE OPITVA DA RAZBIE EDINSTVOTO NA RB i PARALELNO S TOVA 6TE SE OPITAT DA SAZDADAT ETNI4ESKO NAPREJENIE GLAVNO 4REZ ROMSKOTO NASELENIE I ATAKA DANS I POLIZIATA TREBVA DA BADAT BARZO IZ4iSTENI ZA DA MOGAT DA SE PROTIVOPOSTJAT USPE6NO
Велика България

2014.11.17 | 05:10

4
Нищо не е получил въпросният господин и много се е обидил... Шут в гъза на такива предатели!
манев

2014.11.17 | 05:10

3
Г-н Семерджиев по важен приоритет за страната е стабилността на държавата а не вашите стремежи.

2014.11.17 | 05:10

2
tozi kaput triabva da napusne parlamenta
Д-р Илко Семерджиев напусна ДСБ:

2014.11.16 | 22:36

1
Д-р Илко Семерджиев напусна ДСБ: Избирателите са брутално излъгани. Как е възможно да ни лъжат "реформаторите " , Илко ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини