Томислав Дончев: Около КТБ е имало алтернативен център на властта

  • 11 ноември 2014 17:20

  • 4786
  • 3
Томислав Дончев: Около КТБ е имало алтернативен център на властта
©

Еврофондовете са 72% от целия финансов ресурс, влизащ в икономиката ни, затова не бива да ги губим. Това каза вицепремиерът и министър по еврофондовете Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Сложното беше, че преговорите бяха многоъгълни, трябваше да се координират програмите без да се предават избирателите ни. Имахме дълги разговори в сферата на обществените поръчки, за сливането на НАП и Митниците. Целта ни не е да се съкращават хора, а да изчезнат оправданията, че не са координирани действията на службите, посочи Дончев.

Не сме имали спор по темата за премахването на модела "Кой". Срещу всякакви негативни модели ще се води война с процедури. За да имаме гаранцията, че този модел няма да се повтаря, на нас ни е необходима цялата истина. Всички лица, замесени в този модел трябва да се разкрият. Срещу всяко подобно действие трябва да има норми, категоричен е Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник. Той даде за пример ситуацията с КТБ. Според него тук нещата опират и до морал.

Част от проекта за актуализацията на бюджета е и тегленето на заем, с който да се допълни гаранционният фонд, за да не се ощетяват вложителите. Предложението на БСП недостигът във фонда да се обезпечи със средства от частен пенсионен фонд не сме го коментирали. Всички добри предложения ще бъдат обсъдени, увери министърът по еврофондовете.

Вложителите не са виновни за ситуацията с КТБ. За съжаление тази афера ще повлече и икономиката надолу, убеден е Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Има всички данни, че около КТБ е имало един алтернативен център на властта. Това е най-мрачният сценарий, за икономиката ни. Ние ще си платим всички щети, но не бива да допускаме подобен център да се появи другаде, посочи Дончев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4786 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
boiko da varne miliardite koito otkradna

2016.05.09 | 22:06

3
KURVATA BIÓIKO ZNAE NAI DOBRE AMA NE MU STISKA DA GOVORI ZE SAM TOI E ZAMESEN-PRESTAPNIK OKRADE PARITE NA XORATA-----SMURT ZA TIKVATA

2016.05.09 | 22:06

2
Тимослав е просто супер експерт по Еврофондовете, браво.

2016.05.09 | 22:05

1
Почвайте с ТИКВАТА !Той беше алтернативния център на властта !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини