Плевнелиев и Близнашки правят оценка на служебното правителство

  • 10 ноември 2014 07:22

  • 874
  • 3
Плевнелиев и Близнашки правят оценка на служебното правителство
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и служебният премиер Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска ще направят оценка и отчет на мандат на служебното правителство. То беше назначено на 6 август, а мандатът му изтече в петък.

Миналата седмица Близнашки обяви, че близо 100% от програмата на кабинета му е била изпълнена. Служебният премиер посочи като успешна организацията на парламентарните избори през октомври.

По думите му неговите министри са осигурили добре работеща администрация, като в същото време са започнати инициативи, които могат да бъдат продължени от новото правителство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
874 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.10 | 14:39

3
Браво Близнашки , ти започна едно добро дело -- уволнението на част от некадърниците , назначени от Тройните негодници !!
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.11.10 | 14:39

2
I TI KURVO SI GO NALAPAL DOGANOVIA KATO KURVATA BOIKA PROSTITUTKATA
Аз казах.

2014.11.10 | 11:50

1
25 години на преход! 25 години на унищожение на българската индустрия, ограбване на предприятията, банките, народните пари! Унищожихме цели сектори от икономиката. България от промишлена държава се превърна в държава от 3-тия свят. Пазарите, които имахме ги подарихме на западняците, защото трябвало да вървим към пазарна икономика?! Над 1 милион българи избягаха след 10 ти ноември. Нацията ни се стопява. Ежегодно богатите държави крадат нашите умове (завършилите медици и инженери). Само циганите имат положителен прираст. И като капак на всичко - 25 години ни управлява една политическа мафия , родена от БКП. Това ли искахме преди 25 години?! Ако е това, тогава - Да ви е честит 10 ти ноември!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини