Веселин Методиев: Избирателите получават това, което поискаха

  • 04 ноември 2014 18:41

  • 1686
  • 5
Веселин Методиев: Избирателите получават това, което поискаха
©

Случва се онова, което беше неизбежно след 5 октомври. Единият вариант беше да се отиде на нови избори, другият – да се направи правителство. По-голяма част от избирателите искат да има правителство, и то такова, което да не е повторение на кабинета "Орешарски". И го получават. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Веселин Методиев от ДСБ.

За мен случващото се в момента е най-трудната част от политиката, добави той. По думите му заради плаващото мнозинство законодателната дейност ще е много тежка.

Според Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден от СДС без реформи във всички области е немислимо да получаваме средства от Европейския съюз. Тези, които спъват реформите, трябва да бъдат наредени в един списък и огласени пред обществото, защото това ще е престъпление. Трябва да има реформи, в бюджета трябва да се трупат пари и те трябва да се харчат по разумен начин, заяви Кисьов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1686 5

Коментари 5

Добави коментар

2014.11.05 | 01:18

4
KAKVITO IZBIRATELITE,TAKIVA I IZBRANITE !
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.07 | 19:47

5
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.11.05 | 01:18

3
boiko shimpanzeto da go zapalim jiv-turskata kurva-darta prostitutka

2014.11.04 | 22:34

1
na VOLEN SIDEROV kakva rolia mu e opredelena???

2014.11.05 | 01:18

2
da obslujva dps-bsp.kurvite ot ataka sa platno do tiah.

Добави коментар

Водещи новини