Йордан Цонев: Случаят „Катуница“ е предварително замислен

  • 04 октомври 2011 08:13

  • 5860
  • 15
Йордан Цонев: Случаят „Катуница“ е предварително замислен
©

Случаят „Катуница“ е предварително замислен сценарий. Това сочи нашият анализ.

Полза от етническо напрежение има ГЕРБ, заяви депутатът от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той поясни, че моментът е много подходящ да се насъди това напрежение. „Вие не можете ада си представите какъв страх цари сред малцинствените групи“, добави Цонев. Той изрази мнение, че агитките на футболните клубове са били изключително добре организирани.

Според Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на всичко е можело да бъде потушено още в самия зародиш.

Депутатът от ДПС заяви, че е напълно естествено, че няма нищо необичайно с това, че полицията изпълнява обществена поръчка при събитията в Катуница. „Тя за първи път ли изпълнява такава“, попита той.

„Никой няма полза от етнически конфликт“, категоричен бе Цонев. Той отхвърли обвиненията, че ДПС е имало нужда от създаване на такова напрежение и поясни, че от движението нямат нужда да плашат хората.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на поясни, че на първия тур на президентските избори ДПС няма да подкрепят никой официално. Тяхната позиция ще бъде обявена на втория тур. „Ние не желаем кандидатът на ГЕРБ да влезе в президентството“, заяви той. „ Ще видите обаче каква опозиция е Волен Сидеров. „Атака“ ще подкрепи ГЕРБ на втория тур“, категоричен бе Цонев.

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от никога не говори неща, които не иска да стигнат до хората. Фразата на лидера на ДПС от село Кочен при предишните избори предотврати сформирането една коалиция, която не беше правилна“, заяви Цонев. Във връзка с изказванията  на Ахмед Доган в Дулово, той заяви, че когато минат изборите ще стане ясно какво се искало да се каже с думите, че ГЕРБ ще получи много голям шамар на тези избори.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на каза още, че ще мине време и когато ГЕРБ падне от власт ще стане ясна каква е цената на коалицията на управляващите с "Атака".

Последвайте канала на

Десислава Станева
5860 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
mi60

2013.12.09 | 19:45

11
Турското МЕКЕРЕ дава анализ на обстановката.Подобни изказвания не отиват на един ибрикчия.
четящия

2014.01.07 | 03:00

15
Типично в стил ДПС! "Случаят в Катуница е предварително планиран" Да бе, предварително се реши кое момче ще згазят, с кой микробус ще го сгазят, кои точно ще ходят да палят и трошат и как точно ще го отразят медиите. Абе, що се не хванете да си оправите електората да живее по-добре? "Доган не казва нищо, което не иска де стигне до хората" Доган не прави нищо, което не е в негов личен интерес - чифлици най-вече. Сюнет направили си бе, Данчо, или за сега само те "уважават"?
Владо

2014.01.06 | 22:51

14
"Великият" депутат от ДПС Данчо салфетката, след като смени 3 партии сама и само да е в парламента, изведнйж видя с ресторонтското си мозъче че всичко било предварително замислено - навярно е станал и екстрасенс? Пожълтяващия му мозък може би ще придвиди и 3 св. война или ще измисли как да се предутвратят нестанали ,но "видени" от болния му мозък неща? Що не си остана в ресторантчето ,там поне си си на мястото, или поне млъкни да не се излагаш, а че по-умен няма как да станеш е ясно!

2014.01.06 | 22:50

13
тоя престъпник, дето цял Бургас е пропищял от него...
Анос

2013.12.09 | 19:45

12
Хаиде стига вече , етническите " малцинства" омали страх ,и затова ти скачат по минимум 4-5 циганина да те ограбят или пребият пфф

2013.12.09 | 19:45

10
ГЕРБ прибираше също и рушветите на мангала в последните 25 години.ГЕРБ издаде и указа за помилването му,когато беше осъден на 30 години затвор.От 1989г. до Тройната коалиция всички цигани гласуваха под строй също за ГЕРБ.Сега е логично отново ГЕРБ да са с най-голяма полза от мангала-цар. Приказки от нагли идиоти за изперкал електорат.

2013.12.09 | 19:44

9
Като гледам тоя селски крадец на снимката как се е замислил,познайте кой е замислил случая"Катуница"?

2013.12.09 | 19:44

8
На малките снимки вляво и главният хайдук е замислен.

2013.08.15 | 21:18

7
abe koi shte ti go misli tva be gei smachkan q begai v turciq da lajesh

2013.08.15 | 21:18

6
Данчо Ментата ни чете морал...
evgeni

2013.08.15 | 11:08

5
--- Прикрепено писмо (НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ) ---- Подател: евгени славков До: fokus@fokus-news.net, sales@fokus-news.net, office@fokus-news.net, news@fokus-news.net Относно: НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ Дата: Вторник, 2011, Октомври 4 11:23:33 ЕЕЩ Под ръководството на президентството са раздел УПРАВЛЕНИЕ,СЪЗДАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА "ДОСИЕТАТА X/компромати/",които са най-продуктивния INSTRUMENT за манипулиране на ИНСТИТУЦИЙкато ДАНС,МВР,ПРОКУРАТУРАи СЪДЕБНА ВЛАСТ,МИТНИЦИ,НАП и др.Така ,че колко маловажна е президентската ИНСТИТУЦИЯ ?!!!!! Непрекъснато медиите тръбят за сивата икономика. Тя не се състои главно от КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ и СТРУКТОРИ,но и от подрьжниците И в ПАРЛАМЕНТА. Не знаете ли,че в ПЛАНА АБВ бе записано партиите да са Н на брой,колкото са сега,за да не остане на някоя -x партия да изяви какво пишат ПИСАТЕЛИ ОТ 100-летницата като " ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ". Вижте как се очредиха противоконституционни партии като ДПС за да гарантират АБВ-суверенитета.Все пак защо по медиите се тиражираше : "Вижте колко губи икономиката от заведенията около черноморието деклариращи 4 часов работен ден,но работещи на пълен р.д".Колко се източи икономиката от "КОРПОРАЦИИТЕ" по различни параграфи и колко се облагат ТЕ ??? Колко кръвоносни системи имаше АБВ-то като Топлофикации,Кремиковци,Митници и др. В момента БУЛГАРГАЗ и частните му ДИСТРИБУТОРИ какво са ??????????????????????????? БДЖ защо в момента е в това положение и уж невинно се закъсняват субсидиите към нея ??? БСП и МЕТАСТАЗИ не се ли захранват от СИВАТА '"ГЪЛЪБУШКА' ??? Какви са приходите на страната /не говоря задържава,защото е ЧАСТНО понятие/ и каква работеща икономика има ??? Вече се спука и др.сапунен БАЛОН от които се точиха чрез митници и ДДС-та,остана все още ЗДРАВНАТА КАСА и " ЧАСТНИ СНАБДИТЕЛИ" !!! Продаден бе Булфгартабак/абсолютно печаливш/,защото бе ДОТАТОР на първосъздателя си АБВ ,от от отцепилият се "СТЪРШЕЛ" !!!! Българино отваряй си очите,обърни се към Бога,не православно-религиозния,а Истинния и Единственния Христос,Който може да промени нещата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини