Радан Кънев: Нишката ни с ГЕРБ не е скъсана

  • 17 октомври 2014 07:15

  • 2401
  • 6
Радан Кънев: Нишката ни с ГЕРБ не е скъсана
©

“Не мисля, че нишката е скъсана.

Наблюдаваме желание на ГЕРБ да демонстрира сила и стремеж единствено те да диктуват условията, при които ще се сформира бъдещото правителство - както по отношение на партньорите и подкрепата, така и по отношение на програмата“, казва в интервю за „24 часа“ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

„Първо, ГЕРБ трябва да възобновят преговорите“, добавя той. Според Кънев решението на Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. да прекратят преговорите с РБ е било прибързано. „То със сигурност е разочаровало страшно много техните и изобщо десните избиратели“, допълва Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

„Следващата стъпка е да се върнем на програмата на правителството и едва третата е да коментираме имена. Подготовката на преговорния ни екип беше много сериозна. Едно от възможно най-неубедителните обвинения към РБ е липса на подготовка. Нашите експертни екипи произвеждат политическа програма без прекъсване от лятото на миналата година“заявява още Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2401 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
BBisPedal

2014.11.04 | 19:40

6
Не забравяйте, че Бойко Борисов е: 1. Все още член на БКП; 2. Този изверг е репресирал и убивал десетки хора преди 10-ти ноември; 3. Участвал е активно във възродителния процес; 4. Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки хора през 90-те години като организатор на силови групировки и бос на подземния свят; 5. С помоща на ДС е извършена най-голямата манипулация в историята на Европейския съюз а имено приемането на групировката ГЕРБ=БСП в ЕНП!!!! 6. Този изверг е готов да убие много хора и дори майка си да продаде (ако вече не го направил) за да може да се задържи във власта и да си направи на жертва пред Европейската делегация!
BBisPedal

2014.11.04 | 19:40

5
Т.н. „ГЕРБ” не може да съществува без насилие! „ГЕРБ” се гради на насилието! Пожарникарят насилва и се гаври заедно с Цецо Апартаменто, тероризират психически всеки българин, който не е съгласен с него, лее тонове помия срещу опозицията, насъсква българите един срещу друг и е морален подбудител за физическото насилие и гавра, провеждани от полицията. Лъжата, политически мотивираното насилие и гаврата са издигнати в ранг на партийна политика! Ако няма насилие, няма да има и „ГЕРБ”!

2014.10.17 | 16:13

4
Радане,не си много умен, като те слушам. Запомни едно, победените не поставят условия. Те са бита карта. Борисов не може да подмени вота на избирателите си.
Гласувал

2014.10.17 | 15:07

3
Аз гласувах ПРОТИВ тая пасмина наречена РБ наследница на мистър 10%, на Костов унищожителя, Бисеров и Цонев и още цяла прлеяда лица затрили България да са във власта.Затова Бойко Борисов ТРЯБВА ДА НАПРАВИ И НЕВЪЗМОЖНОТО НО ДА НЕ ДОПУСНЕ СБИРЩИНАТА НА РБ И НДПС ДА Е В КОАЛИЦИЯТА!!!УСПЕХ!!!

2014.10.17 | 15:06

2
ХЕЙ РЕДОВАК УВАЖАВАЙ ГЕНИРАЛА ЧЕ ЩЕ СТОИШ НА ВЕЗСРОЧЕН КАРАУЛ
BBisPedal

2014.10.17 | 13:43

1
Tия с 8 % си повярваха. Я марш при командира, че си е изцапал обувките бе бунак!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини