Валери Симеонов: Циганската престъпност е бедствие за България

  • 04 септември 2014 08:38

  • 2867
  • 7
Валери Симеонов: Циганската престъпност е бедствие за България
©

Циганската престъпност е бедствие за България. Това каза съпредседателят на коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в предаването "Тази сутрин" на бТВ.

По думите му в България законът трябва да се прилага към всички етноси еднакво.

„Държавата трябва да престане да строи непрекъснато на всички тези, които паразитират на нейния гръб да им строи жилища и да ги настанява в тях. Това не може да става с парите на пенсионерите и на социално бедстващите българи“, каза още Симеонов.
В коментар на това какъв атракцион може да бъде Горно езерово той заяви: „Какъвто е в Австралия, какво е примерно в най-развитата демократична държава САЩ – произвеждат сувенири, показват техни обичаи, пеят, играят. Каквото искат да правят, но не аз и вие да ги издържаме.“

„В НФСБ членуват много цигани, имаме две цигански организации, имаме председатели и секретари. В телевизия СКАТ работят някъде 7-8 цигани, тя е единствената телевизия, която има циганско предаване. Така че най-малко нас може да ни обвините към някакъв расизъм“, категоричен беше съпредседателят на коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2867 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
АНОНИМЕН

2014.09.26 | 00:25

7
ЦИГАНСКАТА И КАКВАТО И ДА Е БИЛА ПРЕСТЪПНОСТ Е ПЛОД НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ , ЗАЩОТО АКО НЯКОЙ ОТКРАДНЕ ЗА ДА СЕ НАХРАНИ ИЛИ ПРОДАВА ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ .А ЗА КРАЖБИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ НИКОЙ НЕ ГОВОРИ .ИМА МНОГО ОСЪДЕНИ АМА В ДРЪНГОЛНИКА НЯМА ОШЕ НИТО ЕДИН . ТАКА, ЧЕ НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ПРЕСТЪПНОСТ И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ .ВСИЧКИ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ , И ВИЕ ЩЕ СЕ НАМЕСТИТЕ ДО НЯКОЙ
Аз казах.

2014.09.09 | 08:57

6
Ами постъпва се по примера на "Великата демокрация" - САЩ (нали все тях даваме за пример), просто ги настаняваме в резервати .

2014.09.05 | 00:58

3
Ами айде де почвай. Само приказваш.
РАДА

2014.09.09 | 08:56

5
Правилно ! Всички граждани /без значение от кои етноси са/ имат еднакви права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ . Специално циганската общност трябва да се социализират/както беше по времето на Тодор Живков/ като децата им ЗАДЪЛЖИТЕЛНО посещават училище поне до 15-16 години . От родителите им да се търси наказателна отговорност ,когато не ги пускат на училище и ги женят малолетни / преди 18 годишни /. Ето така от малки ще разберат , че имат не само права ,нооо и ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Не да се оправдават с някакви измислени традиции , че се женят малки и че раждат много деца ,защото такива са традициите им. НЕ ! Как преди промените нямаха такива традиции ,а сега си ги измислиха ! Техните псевдо лидери имат сметка да печелят на техен гръб , като ги държат не грамотни и бедни за да ги управляват/ баламосват/ по -лесно.
kolombo

2014.09.09 | 08:56

4
Те са удобното оправдание на не-работещата социална програма , администрация, полиция, и безмозъчно Народно Събрание и Кабинет! Народа го разбира , но политиците се изживяват като месии! Скоро ще им припари под краката. Фалшивите дипломи не могат да минат за истински в реалния свят.

2014.09.05 | 00:58

2
KAKAV E PA TOZI?
желко

2014.09.05 | 00:58

1
Ох щом Каракачана е стеб само гласове губиш и то много!

Добави коментар

Водещи новини