Министър Раданова няма да получава съвети от мен, обяви Мариана Георгиева (видео)

  • 06 август 2014 12:26

  • 3375
  • 1
Министър Раданова няма да получава съвети от мен, обяви Мариана Георгиева (видео)
© Булфото

Досегашният министър на младежта и спорта Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта заяви, че няма да дава съвети на наследничката си от служебното правителство Евгения РадановаЕвгения Раданова Евгения Раданова е родена в София на 4 ноември 1977 г. Възпитаник е на 132-ро СОУ в София, спортен.

"Съвети не давам, аз просто й пожелавам успех и й казах, че трябва да продължи да работи в полза на спорта. Спортистите заслужават много всеотдайност и много доблест", каза Георгиева в кратката си реч при предаването на властта.

"За мен беше удоволствие да й пожелая успех. Пожелавам й от сърце да изпита личностно удовлетворение от това, което ще постигне за времето, което има. Тази възможност за нея е по-голяма, защото времето е лимитирано, но тя е шампионка и сигурно ще успее в малкото време да постигне своето удовлетворение", добави досегашният министър на спорта.

Раданова каза, че се е срещнала с Георгиева и е била информирана какво е свършено до момента от предишното правителство. "Сега предстои да проверя дали това е изпълнено", заяви новият министър на младежта и спорта.

Очаква се следващата седмица Раданова да представи екипа си. Първото нещо, което планира да направи, е да събере директорите на отделните дирекции в министерството и да се запознае с работата им.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3375 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.01.12 | 12:37

1
И най-доре е да не получава съвети от некадърници!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини