Евромайки и Протестна мрежа спретнаха разправия, включи се и Бареков

  • 02 август 2014 09:09

  • 8481
  • 27
Евромайки и Протестна мрежа спретнаха разправия, включи се и Бареков
©

Забавляваме се със спекулациите за скандал около "Евромайки". Има гражданска платформа и неправителствена организация към България без цензура. Ние сме неправителствена организация. Това каза Даниела Колева от "Евромайки" по Нова телевизия.

В "Евромайки" скандал няма. Информацията на "Протестна мрежа", че членовете на структурите ни напускат не е вярно. Напуснали са три наши председателки. Това е личен техен избор. Ние сме най-силната женска структура, затова сме и нападани. Нашата организация беше учредена като гражданска платформа към България без цензура. Това каза Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в.

"Европмайки" не напускат ББЦ. Три председателки не са цялата структура. Това са спекулации. Нека да спрем със спекулациите. Медиите на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на са тези, които най-много хвърлят камъни по нас - така Даниела Колева обясни съмненията за връзки между депутатът от ДПС и организацията им.

Според Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в медиите са е концентрирали в атаки срещу ББЦ и лидерът й, вместо да отразяват благотворителните им инициативи. Къде беше Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, през последната една година със сигналите си. Обвиненията срещу партията не са доказани, коментира Крумова. Създаването на една структура представлява създаването на един клуб от 50-60 майки към структурите на България без цензура. Ние ползваме и техните офиси, уточни тя.

От своя страна майките попитаха кой финансира ГЕРБ или "Протестна мрежа".

Има проблем с "Евромайки", защото по думите на Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в е член и на партията и на неправителствената организация. Даренията от стотици милиони към структурата са изтекли към ББЦ, а това е нередно. Каза Йордан Цалов от "Протестна мрежа", в телефонно обаждане. Нашата организация не се финансира и се работи на свободни начала, увери той. От "Евромайки" го контрираха, ако има сигнали да се обърне към главния прокурор. Цалов коментира, че се радва, че са заговорили толкова популистки и попита кой плаща наемът на офисите им.

Ние не сме счетоводителки, за да ви отговорим кой плаща наемите. Отговаряме за това структурите да са здрави и да не се манипулират членовете ни, отговориха от "Евромайки". Имаме офиси и на партията, които се издържат от нея. "Европмайки" е сформирана като женската част на ББЦ и се гордея с това, коментира Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в.

Вие потвърдихте, че клоновете на ББЦ се финансират от НПО-то, заяви Йордан Цалов. В този момент лидерът на ББЦ Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва се включи по телефона.

Прави ли ви впечатление, че в една седмица ни нападат Протестна мрежа, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Според него тече кампания за репресиране и очерняне. Основният говорител на Пеевски е Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, в момента. Политикът заподозря, че е сформиран фронт за ликвидирането на партията му. Аз съм си подал документите в Сметната палата, от които става ясно, че нередности няма. Когато ГЕРБ тръгна преди 10 години като граждански проект, по съшия начин тръгна и движението на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, а след това се финансираше от дарения, обяви Бареков. Той попита защо не се разследва финансирането на другите партии и проекти. Нашата партия беше създадена, за да разбие статуквото, но това не е удобно, предположи той. Репресирате ни, ще унищожите ББЦ, бъдете рахат, завърши Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8481 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
селскио кмет

2015.05.12 | 20:52

22
Абе Калинче,чедо мамино! Ти не си Крумова унука,а май си Слънчогледова.По-младите не помнят, кога беше в една ТВ и пееше,като славей Оди за възхвала на Сидеров-от сабале,до полунощ.Докато не те вкара ду друсаш трътка в Парламенто.Къде края,усети,че атака губи позиции и стана"независима".Сега въртиш гъзище пред Барека-пак да смучеш пачки.Дб/а и гъонсуратските ви гадни,изтръсашки кратуни.Вие грам срама нямате бе,Откъде се пръкнахте за 20г,цели тълпи от безочливци.Тия-по- старите,поне въртят политиката по-тарикатски,по-завъртяно,а вие-директно,като свинкя през бостан!
да

2015.05.12 | 20:54

27
Абсолютно сте прав! Чакаме селдващия проект, в който същата и тези като нея, ще се включат - но не за пари, не. просто са човеколюбци.
Евротатко

2015.05.12 | 20:54

26
Не съм знаел, че има евромайки! Ми тогава нещо да се посъберем, така с мамите, пък да видим какво ще се пръкне- я мъжко, я женско, може и дудуче!
възмутена

2014.08.03 | 12:47

14
Какви са тези майки? Камо ли и европейски? Как ще възпитават децата си, като те нямат и грам възпитание и що годе държание пред медия? Държаха се нагло, арогантно и не отговориха на нито един от зададените им въпроси. Също като Бареков!

2015.05.12 | 20:53

25
14-ти № и аз възмутено Ви подкрепям - евромайка е само бойка бориславова, а всички останали са само прости български майки.

2015.05.12 | 20:53

24
ЕвромаЙните на Дудука !

2015.05.12 | 20:53

23
Калинче,моето момиче. Проста тръгна от морето за София и проста си остана!Другите получаат собсидии,а вие НЕ и харчите милиони.От къде!
DDD

2014.08.03 | 12:46

11
Тази крумова от атака се продаде на герб, сега го раздава евромайка...Смех

2015.05.12 | 20:52

21
Във ГЕРБ никога не била!Бъркаш се! То и няма логика,там няма малоумни!!!

2015.05.12 | 20:52

20
Много ти порасна работата бре Калино!Ама ние помним как сричаше новините по СКАТ

2015.05.12 | 20:51

19
prostitutka
Eвромайки

2015.05.12 | 20:51

18
Това трябва да са "майки", на които само еврото им е на ума. Вместо да си гледат децата, мъжете и къщите, хукнали да си развяват полите...

2015.05.12 | 20:50

17
Barekov ne se li bori susto za Kokula, kakto i ostanalite ??????????????????????????????????????????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини