Трайков си прибира уволнения зам.-министър

  • 19 май 2011 19:17

  • 865
  • 0
Трайков си прибира уволнения зам.-министър
©

Уволненият вчера от премиера зам.-министър с ресор енергетика Марий Косев може отново да се върне в министерството, но на друга позиция. Това заяви по "Дарик радио" министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

„Той притежава високи морални и експертни качества, макар и понякога наистина да имаше проблеми с балансирането и менажирането на всички тези толкова различни теми. Затова се надявам, че Марий Косев ще се съгласи и в бъдеще да работи с нас под някаква форма”, коментира Трайков.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г така и не даде логично обяснение защо отстранява Марий Косев. Ако обаче той се върне обратно в министерство или бъде оставен на поста си в борда на Българския енергиен холдинг, ситуацията ще напомня тази с бившата вече заместничка на Трайков Мая Христова. Тя започна мандата в екипа на Трайков и на осмия месец бе отстранена без никакви обяснения. Междувременно обаче Христова запази поста си в енергийния холдинг и дори е негов изпълнителен директор вече втора година. Заканите на Борисов от пролетта на 2010 г. да се закрие холдингът така и останаха неизпълнени.

В късния следобед днес се разбра, че Трайков ще се размине със "сериозния" си разговор с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По-рано през деня премиерът се закани да има такъв разговор с министър Трайков днес, когато последният се прибере от двудневното си посещение в Полша и Чехия. Само че самолетът, с който пътува Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко каца на софийското летище след полунощ, а междувременно самият Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по програма започва днес двудневно посещение в Полша.

Последвайте канала на

Десислава Станева
865 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини