Бившият шеф на "Напоители системи": Диков не ми хареса часовника

  • 18 юни 2014 08:03

  • 1274
  • 0
Бившият шеф на "Напоители системи": Диков не ми хареса часовника
©

Все още чакам отговор на въпроса кой ме преби. Аз живея близо до виетнамските общежития, където нападенията са всекидневие. Майка ми и брат ми също са били нападани. От побоя не помня нищо, съпругата ми също е пострадала. Това каза бившият директор на "Напоителни системи" Георги Харизанов по БТВ.

Това при нас е ежедневие и се надявам, че властите ще намерят решение на този проблем.

Скандален шеф не съм. Аз бях един от борда на директорите, който се състои от трима души. Нападението не е свързано с работата ми, категоричен беше Харизанов. Според него зад продажбата на тръби от дружеството е имало само мотиви за оздравяване на дружеството. Той се аргументира, че работи изцяло с чужди фирми, свързани с реклама, уточни Харизанов.

Когато бях шеф на "Напоителни системи" съм взел само 200 лева, защото първите три заплати се задържат като гаранция за управление. Скъпият часовник, който носех го подарих на Сашо Диков, но той ми го върна, явно не го хареса, сподели Харизанов.

Харизанов призна, че все още е част от ГЕРБ. Акумулира се една много голяма вълна на омраза към управляващите, убеден е Георги Харизанов. Според него фигурата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е безалтернативна в момента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1274 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини