Ще падат още министерски глави?

  • 19 май 2011 11:18

  • 578
  • 0
Ще падат още министерски глави?
©

Христина Митрева, която подаде оставка като управител на Националния осигурителен институт, е доказан професионалист в своята област, но е извършила действия, които не говорят добре за чисто човешките й качества.

Това каза пред БНР Димитър Главчев, член на Контролната комисия на ГЕРБ, заместник-председател на парламентарната група на партията и заместник-председател на комисията по бюджет и финанси.

При извършените кадрови рокади на висши държавни служители вероятно става въпрос за индивидуално подаване на оставки, както и за съобразяване с оценките, които паралментарната група на партията даде на министрите, заяви Главчев.

Той прогнозира, че са възможни и нови промени:

"От първия ден на своето конституиране правителството работи на изключително високи обороти, зададени от премиера. Повечето от министрите съм сигурен, че работят на ръба на възможностите си, чисто физически, като професионализъм ясно е, че всичките са много добри професионалисти. При това високо темпо е възможно някой да не може да издържа и от там нататък са възможни не само тези смени, които вече са факт, но и бъдещи такива за единици, които не могат да издържат на високото темпо."

Последвайте канала на

578 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини