Станишев: На Гергьовден всеки може да избере дали е с добрите сили или със змея

  • 06 май 2014 12:55

  • 5662
  • 108
Станишев: На Гергьовден всеки може да избере дали е с добрите сили или със змея
©

В крайна сметка Гергьовден е символ на избора между доброто и злото. Всеки на този ден може да избере дали е с добрите сили или със змея. Това ни предстои и на 25 май, когато са изборите за европейски парламент.

Това заяви водачът на листата на БСП за евроизборите Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по повод Гергьовден. Той публикува специално видеообръщение на официалната си страница във Фейсбук. "Нека си припомним, че Свети Георги е толкова обичан и уважаван като светия, защото се е борил за доброто и е надмогнал вътрешни съмнения; защото се е показал като доблестен воин, като стоик. Защитавал е бедните и слабите. От това днес България има нужда повече от всякога, това се опитваме да правим ние, социалистите", каза още той. "Нека всеки направи своя избор - дали иска да е жертвено агне и да живее от Гергьовден до Гергьовден или е готов да води своите битки за доброто, за справедлива България", призова Станишев от социалната мрежа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5662 108

Свързани новини

Коментари 108

Добави коментар

2014.05.09 | 14:11

108
Цялата история на червената партия е пропита с противопоставяне на една част от народа срещу друга негова част. Преди преврата на Девети насъскваха народа срещу изедниците и официалната власт. Палеха, убиваха , рушеха, насаждаха омраза...След преврата насъскваха народа срещу враговете на народа, в това число и се самоизяждаха (спомнете си Трайчо Костов, Вълко Червенково и т.н.). Несъгласните, будните българи се преследваха, организираха им се показни процеси, тикаха се в концлагери, по-гнусни от хитлеристките, пречупваха се стотици хиляди човешки... още

2014.05.09 | 14:11

107
Цялата история на червената партия е пропита с противопоставяне на една част от народа срещу друга негова част. Преди преврата на Девети насъскваха народа срещу изедниците и официалната власт. Палеха, убиваха , рушеха, насаждаха омраза...След преврата насъскваха народа срещу враговете на народа, в това число и се самоизяждаха (спомнете си Трайчо Костов, Вълко Червенково и т.н.). Несъгласните, будните българи се преследваха, организираха им се показни процеси, тикаха се в концлагери, по-гнусни от хитлеристките, пречупваха се стотици хиляди човешки съдби...И пак част от народа срещу друга негова част...И сега тактиката е огледално същата ето го врагът ГЕРБ, те трябва да се унищожат, да се затрият. Нищо, че зад тях стоят около милион българи, а зад комунистите малко повече от половината...На това обединяваща народа политика ли му се казва, в името на народа ли, в името на просперитета ли? И на дявола ще връчат червено знаме и ще му обещаят, че адът ще слезе на земята, само и само да са на власт. Па макар и срещу по-голямата част от народа...

2014.05.09 | 14:10

106
Ще задам еднин въпрос, на който всеки мормален човек трябва да си отговори: Може ли в Германия един син на човек от най-висшето командване на райха да прави правителство и да е председател на европейска и германска партия? Не нали! А България може-това е Станишев. Това е недопустимо, това е противоестествено, това е изкривено.Син на комунистически сатрап да прави демокрация.Поне да беше обикновен човек.Е как да варвам?

2014.05.09 | 14:10

105
Неграмотните със своите гласове вече 25 години определят управлението на страната. Не само турското и циганското малцинство са неграмотни. Има и много българи, които също спадат към тази част от населението. Трябва да се изисква образователен ценз за да се допускат хората до урните. Не може да не знаеш български, да не можеш да четеш и да имаш права да гласуваш ! Няма дискриминация основното образование в България е задължително и безплатно за всички.

2014.05.09 | 14:10

104
За кого конкретно (в кръгчето), ще реша след прочуване на листите. Само знам, че гласа ми няма да иде нито за Гея, Бея, Капута, Петното, Лекето, Бургаските фашисти, Пръмовица, Мунчо, Гунчо, Дръвчо и Дупедавко!

2014.05.09 | 14:09

103
ЗА БСП ГЛАСУВАТ ПОЛУГРАМОТНИТЕ СЕЛЯНИ, ИЗКУКАЛИТЕ ЧЕРВЕНИ СТАРЦИ И ПЛАТЕНИТЕ ЦИГАНИ.

2014.05.09 | 14:09

102
Изберете :---или с крадците с женствени форми, или с тези , които се бореха да ги изринат , но си спечелиха омразата на Държавна сигурност, която впрегна всички сили , за да ги свали чрез манипулации от власт !!!
Захари

2014.05.09 | 14:09

101
Сергей Станишев го каза много точно, ако искаме да сме стадо да гласуваме за ГЕРБ.
V.Vladimirov

2014.05.09 | 14:08

100
Станишев е най-добрия български политик.
Тодоров

2014.05.09 | 14:08

99
На тези избори победител ще е БСП.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини