Томислав Дончев заема поста на Плевнелиев?

  • 06 септември 2011 06:50

  • 1542
  • 0
Томислав Дончев заема поста на Плевнелиев?
© Булфото

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник е на път да стане мегаминистър, пише "Стандарт".

Той ще се нагърби и с овакантеното от кандидат-президента на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното строително ведомство.

Ще продължи да отговаря както досега и за еврофондовете.

Това е предложението на голяма част от министрите за промени в правителството, научи "Стандарт". В кабинета вече се е оформило сериозно лоби, което подкрепя рокадата и застава твърдо зад бившия габровски кмет.

Според депутати големи шансове за поста има и досегашната заместничка на Плевнелиев Лиляна Павлова, която е фаворит на вицепремиера Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Само ден остава до решаване на дилемата, защото премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обеща да обяви името на новия регионален министър на заседанието на кабинета в сряда.

Последвайте канала на

1542 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини