Сакскобургготски: Беше нужно Тройната коалиция да изкара мандата си докрай

  • 01 септември 2011 13:03

  • 1557
  • 3
Сакскобургготски: Беше нужно Тройната коалиция да изкара мандата си докрай
© Булфото

Тройната коалиция трябваше да изпълни мандата си, предложението на Първанов изглеждаше опортюнистично.

Това каза Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица по повод думите на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който съобщи по-рано днес, че през 2007 г. е предложил на "отговорните фактори" в тройната коалиция да поискат вот на недоверие, които да реши нейното бъдеще и дали тя ще изкара мандата си докрай, предаде КРОСС.

Цaрят присъства на представянето на кандидатурата за кмет на София на общинския съветник от НДСВ Владимир Каролев, което се състоя в Централната софийска баня. "Основната ни цел беше да ни приемат в ЕС. Всеки има право на виждане и идеи, но моето мнение тогава беше, че изглеждаше малко опортюнистично да ни приемат на 1 януари и на 3 януари да кажем "хайде да си вървим и да дойде друга коалиция". Още тогава моето мнение беше, че един мандат трябва да се изпълни. В края на краищата това е коректно и към избирателите", каза Сакскобургготски.

На въпрос дали се е чувал с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, откакто той е премиер и дали министър-председателят го е търсил за съвет, Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица отговори: "Чували сме се, разбира се. То е нормално. И не виждам никаква новина в него".

"Познавам Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 добре и съм свидетел на нейната популярност в Европа. Тя е съвестен човек, но няма нужда да й правя някаква реклама", каза още той.

Запитан дали е получавал покана от някоя политическа сила да се кандидатира за президент, Сакскобургготски отговори: "От всевъзможни хора. Дори тази сутрин. Но аз съм последователен човек и взех решението преди две години".

"Борисов е способен на много работа и има чудесен инстинкт. Когато беше във функцията си на шеф на ИПОН, винаги държеше задачите да се изпълняват по един безупречен начин", коментира Сакскобургготски.

Според него засиленото полицейско присъствие по време на избори е нормално в една демократична страна и може да се приеме.

"В крайна сметка това зависи от самите избиратели. Важното обаче е гражданите да гласуват, а не само да критикуват отстрани. Това е хубавото на демокрацията - че всеки глас има еднаква тежест". "Идеята, че по време на една предизборна кампания се тръгва на битка, едва ли не, не е най-полезна за обществото. Трябва да вървим напред с добри идеи и позитивни послания", каза още експремиерът, който днес празнува и своя имен ден.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1557 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.04.29 | 17:07

3
Бесило за тебе крадлив изрод

2015.04.29 | 17:07

2
Да беше нужно за да можеш да си реституираш рила!

2015.04.29 | 17:07

1
"Запитан дали е получавал покана от някоя политическа сила да се кандидатира за президент, Сакскобургготски отговори: "От всевъзможни хора. Дори тази сутрин. Но аз съм последователен човек и взех решението преди две години"." - НЕ СА ВИДИ НА СНИМКАТА, КОЙ ГО ВИКА, АМИ ОЩЕ ЛАМТИ, ША ГО НОСИ ПРИ ДЯДО МУ. ПРИБИРАЙ СЕ ПРЕДИ ДА СИ СЕ НАСРАЛ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини