Първанов: ДПС трябва да спре да преяжда с власт

  • 26 март 2014 07:38

  • 1353
  • 3
Първанов: ДПС трябва да спре да преяжда с власт
© Булфото

АБВ е алтернатива на старите партии.

Това заяви пред журналисти във Враца президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в /2002-2012/, съобщиха от пресцентъра на движението. Той отново подчерта една от ролите на АБВ – да спре преяждането със власт на ДПС. Това е реална възможност партията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от да остане назад, коментира президентът. Относно позицията за Украйна, формирана от заседанието на КСНС – Първанов заяви, че изнесената позиция на съвета е бледа, неясна и чисто формална, що се отнася до българите в Украйна. „Нашите сънародници имат нужда от нас, от нашата подкрепа и в отношенията с новото украинско правителство ние трябва недвусмислено да заявим своите претенции. Нещо повече, ние трябва наистина да преценим с какво можем да помогнем на място, от една страна, от друга страна - как можем да улесним реализацията на наши сънародници да придобият българско гражданство”, посочи той. Първанов определи позицията на БСП по въпроса, предвид русофилските чувства на 80% от българите, като неразличаваща се от тази на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и неговия екип.

По отношение скандала с Централната избирателна комисия (ЦИК) – според Първанов налице са серия от гафове. Първо от президента Плевнелиев, който е закръглил по отношение на ДПС несправедливо бройката, ощетявайки партията, а после в парламента с изваждането на ГЕРБ от ръководството на ЦИК. „След това двамата лидери Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се разбраха. Не съм против такива срещи, разговори трябва да има. Но не по този начин“, каза Първанов и допълни, че именно това е задкулисието, срещу което се бори АБВ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1353 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СССР

2014.03.30 | 08:44

3
АТАКА подариха България на ДПС!

2014.03.30 | 08:44

2
Тоя изплати ли си вече дълга към ДПС за помощта, която му оказаха "българските" турци със задграничния вот??? Много взе да плямпа, май е време да му се припомни филма на БТВ по въпроса.
Важно!

2014.03.26 | 10:56

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини