HCO и частници ще пазят форума на БСП

  • 08 февруари 2014 10:45

  • 1231
  • 4
HCO и частници ще пазят форума на БСП
©

За първи път най-висшият форум на левицата вместо в зала 1 ще се проведе в далеч по-малката зала 3. Преди две години на 19 януари на същото място по време на конференция на ДПС бе направен опит за покушение срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Вероятно това е причината да бъдат взети драконовски мерки за сигурност. Заседанието на 48-ия конгрес на БСП ще се охранява от НСО и от частната „Скорпио". Още вчера преди обяд в НДК бяха докарани три скенера, през които ще преминат всички делегати и гости.

На конгреса ще бъдат премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, членове на кабинета му и представители на 42 посолства. Поканени са и лидери на политически партии, синдикални и работодателски организации. Акредитираните журналисти са 180.

На форума не се очакват изненади, след като отпадна интригата обявяване на водача и подреждане на червената листа за евроизборите. Очаква се в началото на форума премиерът

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да представи приоритетите на правителството, мерките за подобряване на бизнес средата и в социалната сфера.

Сергей Станишев ще представи задачите на БСП по подготовката на изборите за Европейски парламент. След това конгресът ще приеме проект за манифест на ПЕС и предизборната платформа „За социална Европа".

Този път всяко изречение на партийните документи е гледано под лупа от Георги Пирински, за да не бъде допусната двусмислица като на предишното заседание. Тогава бе написано, че политиката към възраждане и стабилизиране на малкия и средния бизнес ще е под мотото: „Мисли първо за малкия, давай предимство на българското."

Конгресът няма да мине без критика на проекта АБВ. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, Росица Янакиева и още трима от наказаните със замразено членство в ръководните органи на БСП няма да присъстват на висшия партиен форум, пише "Преса".


 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1231 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.09 | 14:24

4
ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ТРЯБВА ДА ЗАХЛЕБЯТ.

2014.02.09 | 14:24

3
Ще ги пазят от народната ЛЮБОВ!!Мършиииии продажни сте ,като оня ибрик Болен/феса/!

2014.02.09 | 14:24

2
Хахахааха,страх лозе пази... Ама кой ще е тоя лудия да си цапа ръцете с някакви жалки червени утрепки...Заради Станишев не си струва да си проваляш живота,той Господ бави,но не забравя и неговия час ще дойде,и парите няма да му помогнат и Станишева с нейните опорни точки нищо няма да може да направи :)

2014.02.09 | 14:24

1
Пуснете Андеш Брейвик на конгреса да ги пази.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини