Протест срещу монополите в София в неделя

  • 06 февруари 2014 14:04

  • 1538
  • 4
Протест срещу монополите в София в неделя
© Булфото

Нов протест ще има на 9 февруари, обявиха на пресконференция участници в миналогодишните февруарски протести.

На протеста ще се поставят проблеми, свързани с "Топлофикация", "Софийска вода", паркирането в столицата, както  и с други теми. Ще се раздават материали за защита срещу монополите. Евгени Томов от Софийската протестна група и Дончо Дудев казаха, че протестът ще започне пред Столичната община, ще премине и край парламента и градината срещу Военния клуб.

По думите на Дончо Дудев протестиращите вече ще ходят и пред жилищата на "виновниците за това, което се случва в България".  Това ще бъде серия от протести, каза Дудев.

Според него и други участници за изминалата от февруарските протести година поставените редица проблеми и искания във връзка с "Топлофикация", ЧЕЗ, изборните правила, не са решени. Според Дудев след година недоволство по улиците и площадите политическата класа е показала за пореден път, че не я  интересува какво мислят хората.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1538 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.07 | 22:24

4
Съсела и компания използваха народа и направиха така че свалиха навреме Бойко докато не е почнал да слуша народа и насочиха злобата им срещу ГЕРБ като ги обвиниха за всичко.Така народните протести които бяха за премахване на ЕРП-тата започване на борба с олигарсите и премахване на монополите се обявиха за свалянето на ГЕРБ и забравиха каква им е целта.Всичко се отложи във времето.Когато в НС трябва да се реши някой от тези наболели проблеми се вади някое тефтерче или флашка и се отклонява вниманието в друга посока само и само робството и кражбата да продължи.

2014.02.07 | 22:24

3
Трябва да се преборим с този голям проблем,колкото и да ни е трудно.Всички плащаме от джоба си.Представете си само колко много ще ни олекне,като ни олекнат сметките.
boni

2014.02.07 | 09:32

2
tuk vetche si struva zachtoto stava duma za djoba ni i svoevolia ot mnogo godini.dano
tt

2014.02.07 | 00:03

1
a tova HC da pochne da si vurshi rabotata ne si zaslujava ? BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO

Добави коментар

Водещи новини