Гласуват на първо четене Кодекса на труда

  • 05 февруари 2014 07:05

  • 1133
  • 1
Гласуват на първо четене Кодекса на труда
©

Парламентът ще гласува на първо четене промени в Кодекса на труда.

Внесени са три законопроекта за изменение и допълнение на Кодекса на труда – от Светлана Ангелова и група народни представители, от Магдалена Ташева и група народни представители и от Министерски съвет.

Депутатите ще обсъдят на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за защита на потребителите. Очаква се Народното събрание да приеме на първо четене промени в Закона за признаване на професионални квалификации. Народните представители ще разгледа на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за кадастъра и имотния регистър. Депутатите ще гласуват на първо четене два законопроекта за изменение и допълнение на Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, единият от които с вносители Снежина Маджарова и група народни представители, а другият – от Димчо Михалевски и група народни представители.

Последвайте канала на

1133 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.19 | 02:55

1
ВОЛЕН СИДЕРОВ - НАРОДЕН ЛЮБИМЕЦ и ТРИБУН ! Борисов - ТИКВОМУТРА ! Сер - ГЕЙ ! Първан оглу - ТРИПЕРА ! Плевнелиев - ПАЛЯЧОТО ! Дудук - фурнолопата ! Кунева - червена еврок,урва ! Доган Местан - турци ! Това са българските лидери ! Избирай народе !

Добави коментар

Водещи новини