Семов: Това е последното протестиращо поколение в България, след него идва циганизацията

  • 24 януари 2014 18:50

  • 7769
  • 20
Семов: Това е последното протестиращо поколение в България, след него идва циганизацията
© bulphoto

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше уволнен от хората. Лошото е, че при нас процесите се случват по-бавно. Ние нямаме украинската непримиримост. По-съществено е, че голяма част от подслушванията са част от мръсния преход. Тези подслушвания са възможни, защото не се слуша интелигенцията. ние също сме виновни като общество, защото не реагираме. Колкото по-безконтролна и неграмотна е властта, толкова по-склонна е към крайности. Това каза юристът Атанас Семов по БТВ.

Нешка Робева, която бе също гост в студиото, каза: Аз си говорих Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г преди 8 години и оттогава не съм говорила с него.

Според гимнастичката нищо не се променило, по този начин тя коментира подслушването. Подслушваха ни, подслушват ни и ще ни подслушват, защото ние позволяваме това. Най-тъжният извод е, че няма нищо ново под слънцето, каза още тя. Робева допълни, че нищо не се е променило не трябва да се учудваме от острите реакции на Европейския съюз.

За съжаление ние сме една загиваща нация. Населението ни намаля с 30%. Тези 25 години българската демокрация унищожава българската нация. Ние сме народ, който не умее да се учи от грешките си. Ето това сочи евродокладът, смята Семов.

Защо се учудвате, това е нашият манталитет. Това само тук се случва. проблемът е в това, че не работят институциите, които трябва да се занимават с тази дейност. Голямото достижение на демокрацията е, че паднаха границите. Това коментира ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров по БТВ. Това, че не създадохме условия да си задържаме хората тук си е наш проблем. За съм подслушван няколко пъти, лошо е, че не се наказват тези злоупотреби. Понеже не се търси отговорност, а напротив в изпълнителната власт се пазят едни други, съдебната власт не си върши работата. В един момент хората се объркват кое е законно и кое не, добави генералът.

Тази информация, която циркулира в публичното пространство е събирана от службите. Има и частни структури, но те си взаимодействат, добави Атанасов.

Тази разруха на нравите в медиите направи възможно изпълзяването на хора, които трудно могат да пресичат само. У нас всеки абсурд днес изглежда нормален. Това е последното поколение на България, което протестира вече шест месеца и ако то не се чуе България ще изчезне. Тук ще остане циганизацията, коментира Семов. Протестът е реакция срещу определено властово безобразие. Демократичното общество реагира навреме срещу политическите грешки. Има грешки в политиката, които се наказват с оставка.

Защо, като искате край на подслушването, тогава не искате промени в закона за печата. Попита реторично Робева. Според нея протестирате може да продължат, когато протестиращите знаят кой да смени сегашното правителство на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Вие питате защо се прибраха хората? Какво да направят, да вземат камъните и да бият ли? Те видяха, че управляващите са дебелооки. Правилата са изключително важни.Огромната част от СРС-тата, които са поискани са в прокуратурата, те могат да се вземат само с разрешение на прокурорът, който е страна по делото., изтъкна Атанасов. Заемете позиция, не бягайте, гласувайте против, но участвайте, посъветва ген. Атанасов ГЕРБ. Трябва да има кардинална реформа в Конституцията.

Който и да влезе в управлението е обречен на задкулисие. Цялата логика на Конституцията позволява задкулисни действия. Ние сме една премиерска република. България днес има изключително ниско равнище на доверие. Само шокова промяна може да върне доверието, заключи Семов.

Оставка трябваше да поиска след случая с лекарите в Горна Оряховица, след Мишо Бирата, нека бъдем справедливи, допълни Робева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7769 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2014.03.19 | 09:05

20
ТОЗИ СМЕШНИК НАЛИ ЩЕШЕ ДА УВОЛНЯВА БОЙКО? НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ ЯНЕТО И ФЛАШКИТЕ. Е БОЙКО НЕ Е НА ВЛАСТ, СЕМОВ ЗАЩО НЕ ОПРАВИ НЕЩАТА? НИЩОЖЕСТВО.

2014.03.19 | 09:05

19
ПРАВ Е СЕМОВ,ЦИГАНИЗАЦИЯ,И ТУРЦИЗАЦИЯ.

2014.03.19 | 09:05

18
благодарим ти сидерунгел,че ни подмами да гласуваме за теб
БОЗДУГАН

2014.03.19 | 09:05

17
ЕДИНСТВЕНИЯТ шанс за спасение е ПЛАНЪТ СИДЕРОВ и АТАКА ! НИЩО друго !
ами до това го докараха УПРАВЛЯВАЩИТЕ

2014.03.19 | 09:04

16
Имали учители от службите-бивши военнив училищата и нямали да разрешат на децата на протестииращите родители да учат- щели да им пишат ниски оценки. Само че времената се сменят и днес си слуга на някой кукловод, а утре той се избърсва с теб. Така че всичко се плаща!

2014.03.19 | 09:04

15
А евреизация чака ли ни бе популист примитивен?
Бай Тошо

2014.03.19 | 09:03

14
Власта на мутрите, к-у-р-в-и-т-е, доностниците и мълчанието на агнетата!!!

2014.03.19 | 09:03

13
Семов ми нали това искахте бе българия да е само с цигани българите да измрат,и затова ги хранихте 25г Аре успех... само че те ще осъзнаят кви долни мърши сте всички, и никога няма да гласуват за вас а ще режат главите ви предатели скапани

2014.03.19 | 09:03

12
Черната боя е по-скъпа от бялата.
До Л. Аналгенов

2014.01.26 | 07:24

11
Отивай да ядеш пица, паляк, а случайно твоя турски вожд да беше на снимка с Илия Павлов и случайно да е работил в Мултигруп , като негово пресаташе!?! Паляк черен!

2014.01.26 | 07:22

8
Не обиждай Атака и Сидеров.Народът ни знае и ни вижда,за разлика от вас,дето се криете.Само АТАКА и Волен Сидеров.На следващите избори - 54 % от гласовете на народа са наши.
Ех Любчо...ех...Де късмет де.Мамата.....ГНИДО....

2014.01.25 | 22:12

7
Ех Любчо...ех...Де късмет де.Мамата.....ГНИДО....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини