Депутат от ГЕРБ: На всеки 10 минути стават по три престъпления

  • 20 януари 2014 13:35

  • 1894
  • 3
Депутат от ГЕРБ: На всеки 10 минути стават по три престъпления
©

Криминалната престъпност в България се увеличава. Анализите на експерти сочат, че на всеки 10 минути стават по три престъпления, съобщи в Русе депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев, който е член на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

Той обясни, че регистрираните престъпления са около 140 000 за година, но по думите му те са много повече. "Имам усещането за безвластие, липса на контрол и пълно разгащване на криминалния контингент", заяви Нунев, цитиран от БТА. По думите му българските полицаи работят в една трудна и тежка обстановка.

По повод предстоящите евроизбори Нунев коментира, че минималната цел на ГЕРБ е да има петима евродепутати, колкото мандата е получил и на предишния вот. От своя страна депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, заяви, че има сериозен скандал по повод посещение на депутат от БСП в Сирия, където той е изразил различна позиция от тази на България.

"Предполагам, че сега всички вкупом - лидерът на европейските социалисти г-н Станишев, Вигенин, Миков и останалите управляващи, ще се втурнат да обясняват как те не са знаели, не са чули, не са разбрали за това посещение и то няма нищо общо с позицията на Република България", заяви Атанасова.

Относно отчета на правителството в края на миналата седмица, Атанасова, която е и бивш министър на здравеопазването, каза, че за седем месеца управление министерството на здравеопазването не е внесло нито един проектозакон.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1894 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.01.21 | 06:02

3
Ако говориш за дребните кражби които се извършват от кокошкарите, може би да. Но в политиката се краде ежесекундно.

2014.01.21 | 06:02

2
Да,откакто тия са на власт,ние имаме страх да ходиме по улиците,но бабите които ги убиват и в центъра на софия ги гледат в очичките заради 5 лева...жалка държава сме ние
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2014.01.21 | 05:01

1
TA TO NAShETO DbRJAVA LI E ILI NE E.........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини