Мартин Димитров: Докато у нас няма законност, ще сме най-бедни в ЕС

  • 13 януари 2014 17:40

  • 1404
  • 5
Мартин Димитров: Докато у нас няма законност, ще сме най-бедни в ЕС
©

Има картел в тютюневия сектор. Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на Единната народна партия (ЕНП) Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. От партията са сезирали Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) по случая. Това е тежка битка и тютюнопроизводителите не могат да се борят сами, посочи Капон.

По думите на бившия лидер на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на последните години КЗК не е налагала тежки санкции, не е разкривала картел в нито един сектор. Няма какво да се лъжем, комисията е неработеща. Няма воля, а и монополите у нас са много силни. Докато у нас няма законност, ще бъдем най-бедните в Европейския съюз, заяви той.

Олигарсите си назначават властите, които ги крепят. Когато има скандал около някой картел, той тече известно време в публичното пространство и после всичко затихва. Днешната битка не е за ЕС и НАТО, тя е за икономическата ни свобода. А тази битка минава и през КЗК, добави Капон.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1404 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.01.14 | 14:02

5
Ами защо не направихте България една уредена европейска държава бе сини пичове?

2014.01.14 | 12:38

1
ТЕЗИ ДВАМАТА СА ГОЛА ВОДА!ДА ИМ ПЛЮЯ НА РЕСТАВРАТОРИТЕ, ЩОМ ПАК ТУРЧИЛЯЦИТЕ - КАСИМ ДАЛ И КОРМАН ИСМАИЛОВ СА ТАМ !!
БОЗДУГАН

2014.01.14 | 14:01

4
Докато не излезем от ЕС и не се отървем от колонизаторите , докато не вкараме в затвора крадците и предателите , докато не си върнем откраднатото , така ще бъдем ! АТАКАААА !!!

2014.01.14 | 12:39

3
Безкрайно вярна констатация, която ВСИЧКИ знаят и никой не се съмнява, че е вярна....и никой не иска да направи нещо по въпроса, нито политиците, нито собствениците на някакъв бизнес нито ние....народа....жалката пасмина незнайно считаща се за народ.
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2014.01.14 | 12:39

2
DA SE VbRNE VSIChKO PRIDOBITO PO TQXNO VREME , ZA SMETKA NA DbRJAVATA , A TEZI PARI DA SE DADAT PO DOMOVETE .........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини