"Атака" раздава присъди в ефир: Всички сте за затвора

  • 20 декември 2013 08:38

  • 9179
  • 33
"Атака" раздава присъди в ефир: Всички сте за затвора
©

Европейските депутати са притеснени не от поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, а от бездействието на българските институции. Това поведение е трябвало да бъде разследвано от прокуратурата , а тя е независима. ГЕРБ няма как да й въздейства. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е бил информиран също, а той не е реагирал. Този човек е неподходящ за политиката. Това заяви депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в по БТВ.

"Нищо лошо не виждам в поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Напротив българската прокуратура излезе със становище, че няма престъпление". Това заяви депутатът от "Атака" Илиян Тодоров в същото предаване.

"Председател на Антикорупционната комисия по времето на ГЕРБ беше Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и той не намери доказателства за нарушения на лидера на "Атака". Тази атака идва от патерицата на ГЕРБ НФСБ. Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на имаше офшорни фирми на Сайшелските острови. Никъде няма документи за офшорни фирми на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Лидерът на НФСБ си призна във вашето предаване, че той е един от идеолозите на такава практика и той си призна при вас. Атаката с тези смешни компромати идва от ГЕРБ", заяви депутатът от "Атака".

"Те искат оставката на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател на Антикорупционната комисия, защото имаме данни за злоупотреби срещу висши функционери от ГЕРБ.Имаме сигнали срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Господин Господинов", зяви Тодоров.

"Аз не мога да кажа на кого са офшорните фирми, има компетентни органи. Това е несериозно. Тук проблемът е, че ако трябва да се разследва Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще бъде смешно да разследва сам себе си. Въпросът трябва да е на принципна основа. Вярно, че тук е замесено и лепилото "Атака", което държи плочката "Орешарски", отговори Главчев.

"Сега излизат всичките ви мръсотии", заяви Тодоров. Той поясни, че когато притиснеш животното до ъгъла то започва да хапе най-много, визирайки ГЕРБ. "Вие сте елементарни, защото започнаха да ви излизат мръсотиите. Патерицата на ГЕРБ правят услуга на ГЕРБ с подведени евродепутати".

От БТВ пуснаха запис на един от евродепутатите подписали се под писмото адресирано до българските институции:

Филип Качмарек евродепутат от ЕНП: "Случаят е недопустим. Кандидат-депутати са накарани да подпишат с офшорна фирма. Това е недопустимо. Смятам, че европейските институции трябва да направят нещо, за да ограничат подобни практики. Не трябва да се принуждават хора да подписват гаранции против волята си. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не го познавам, но той е пряко замесен в това. Знам само за една политическа партия, която е замесена в това и това е "Атака".

"Този човек, ако няма доказателства, го наричам лъжец", обяви Тодоров. "Хайде да спрем да си говорим глупости.", призова той. "Няма да ви е много уютно в затвора, на всички от ГЕРБ, които са злоупотребявали", закани се депутатът.

"Вие черните "Атака" в Европа. Те нямат доказателства, а са заблудени от Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Името на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е чисто и няма нито един такъв документ, който да го уличава. Има документ, който са подписали тези депутати. Само малоумници биха подписали празен лист", сипеше депутатът от "Атака" той към ГЕРБ.

"Съдете го щом смятате, че лъже. Евродепутатите са притеснени, че ако така продължава България ще се превърне в третокласна страна-членка на Европейския съюз и 2 милиона българи ще напуснат страната. Вие четете ли изобщо?", му отговори Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9179 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар

2015.06.18 | 20:16

33
До 2017 г. ГЕРБ ще остане с един член /уйй/ и той ще е в затвора ! ТИКВА се казва !

2015.06.18 | 20:16

32
САМО АТАКА ! САМО ВОЛЕН ! САМА ТАШЕВА ! САМО БЪЛГАРИЯ ! ПОБЕДА !

2015.06.18 | 20:16

31
Ако е за присъди, то на Илиян Тодоров само заради муцуната трябва да му дадат поне 5 години.
СРАМУВАМ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН

2015.06.18 | 20:15

30
Срам ме е че съм българин. Срам ме е щом допуснахме педали, мафиоти и ненормалници да ни управляват. Срам ме е че позволихме да се е..ват с нас по този циничен начин. Срам ме е от народа си заспал. Срам ме е че живея в тази аборигенска държава.
ЩОМ ГИ ТЪРПИМ...

2015.06.18 | 20:15

29
НЕ Е ВИНОВЕН СИДЕРОВ. ВИНОВЕН Е ПЕДАЛА СТАНИШЕВ ЧЕ ЗАРАДИ ВЛАСТА С ДПС ОСРЕБРЯВА СИДЕРОВ С ПАРИ И КОМИСИИ САМО И САМО ДА НАТИСКА КОПЧЕТО С КОЕТО КРЕПИ ТАЗИ МАФИОТСКА ВЛАСТ. А НАЙ-ВИНОВНИ СМЕ НИЕ НАРОДА ЧЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ МАФИОТИ. ДОСЕГА ДА ГИ БЯХМЕ ИЗГОНИЛИ С КАМЪНИ И ДЪРВЕТА. НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

2015.06.18 | 20:15

28
СИК си има партия ! ГЕРБ се казва със сикаджия начело ! ТИКВАТА Бойко му викат ! В ЗАТВОРААА !

2015.06.18 | 20:15

27
Браво на националистите от АТАКА, някой трябва да възстанови справедливостта и да натика мутрите от ГЕРБ в затвора.
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2015.06.18 | 17:12

21
SLEPI IGLYXI V PARLAMENTA , NE RAZBRAXA LI , ChE NARODA NE GI ISKA.........
КОМУНИСТЪТ

2015.06.18 | 20:15

26
1.пиши на български идиот2.пиши грамотно простак и 3.я се разкарай,гербераст!
БОЗДУГАН

2015.06.18 | 17:26

25
АТАКА изгони ГЕРБ от властта , взе им 200 милиона ,против е да се продава земя на чужди , иска да изгони чуждите крадци ЕРП , Дънди -мънди и други боклуци от Б-ия ! Е, как няма да я чернят ?! АТАКАААА !!!

2015.06.18 | 17:26

24
ВОЛЕН им е като телена четка в задниците на колонизаторите , предателите и крадците на БЪЛГАРИЯ ! Че я и върти на всичкото отгоре ! БРАВО ВОЛЕНЕ ! С теб е НАРОДЪТ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини