Властта се отчита за първите шест месеца

  • 16 декември 2013 07:29

  • 746
  • 1
Властта се отчита за първите шест месеца
©

Властта започва с отчета на първите си шест месеца управление.

Различните министри ще представят свършеното за половин година. Първи ще са силовите ведомства. Свършеното за 6-те месеца днес отчитат вътрешния министър и министърът на отбраната.

За изминалата половин година на управляващите им се наложи да прекроят бюджета за тази година. Изготвиха и първия си бюджет - този за 2014-та.

Управлението на БСП и ДПС е белязано с протести от самото начало. Само няколко дни след формирането на кабинета за ръководител на ДАНС беше посочен Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на - това отприщи сериозно недоволство. Протестите продължават и до момента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
746 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
cop

2013.12.16 | 12:26

1
за първите 6 месеца комунистите подпомогнаха цигани и пенсионери,а тези които работят за 200 лева на месец,са подпомогнати с един среден,това е истината,о забравих,няколко хиляди българи вече не работят а други полека полека се насочиха към терминал 2,така че другарите имат много въпроси и нито един отговор,но това е резултата след 69 години комунизъм,беден още по беден българин.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини