Нощен труд за депутатите

  • 05 декември 2013 23:29

  • 2079
  • 1
Нощен труд за депутатите
© Булфото

14 часа продължава пленарното заседание на Народното събрание.

Първоначално беше предвидено заседанието да се проведе до 16.00 часа. След неколкократни предложения за удължаване, обаче, беше решено работното време да се удължи до приемане на текстовете, свързани с бюджетите на общините.

По отделните текстове за всяка община има предложения на депутати от ГЕРБ за промени на заложените бюджети. Всички те, обаче, са отхвърлени от Комисията за бюджет и финанси.

'Лишихте София от 8 нови детски заведения", каза депутатът от ГЕРБ Емануела Спасова.  Борис Цветков от Коалиция за България репликира на Спасова като заяви, че от заложените средства за строителство на детски градини в София значителна част не е била усвоена. "Парите са на разположение на Столична община, но тези средства ще бъдат усвоявани в най-добрия случай следващата година. Днес в официален отговор от кмета Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска се посочва, че за 2014 г. е предвидено изграждането само на една детска градина", каза Цветков.

Председателят на бюджетната комисия Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на заяви, че предложенията по отделните членове не се приемат, защото вече е приета общата рамка на бюджета и ако бъдат подкрепени предложенията, ще трябва да се променя и общата рамка.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2079 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.12.08 | 11:05

1
Това е по предложение на Кюстендилската Слива Мая Манолова - те Мафията през деня и дават поръчките за за кражбите а нощем я шият от зад кучката селска

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини