Виктор Николаев към депутат от БСП: Тръгнахте си като мишки от НС (видео)

  • 13 ноември 2013 07:56

  • 30768
  • 70
Виктор Николаев към депутат от БСП: Тръгнахте си като мишки от НС (видео)
©

Въпросът "Докога така?" е към всички български граждани, не само към парламентаристите. Това е не знам коя серия на този филм. Резултатът е плачевен. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Валери Жаблянов по повод вчерашните сблъсъци между протестиращи и полицаи пред парламента.

"Българският парламент ще остане да работи в този вид в който е в момента, защото България има нужда от държавност, България има нужда от бюджет за 2014 г. Зад полицията стои българската държава, българският парламент е там", добави той.

На въпрос на водещия Виктор Николаев дали парламентът е държавата, Жаблянов заяви, че този въпрос не трябва дори да не бива задаван, на което журналистът каза: "Няма да ми казвате какви въпроси да задавам. Очевидно сте свикнали нещата да само в едната посока и сте изнервени".

"Една група, която се опитва в 22.00 ч. да разгроми българския парламент, няма как да се обявява за морал. Правителството можеше да започне мандата си по друг начин. Всяка власт, която работи в такава обстановка, греши. Но това не е основание парламентът да бъде разгромен. Хората, които са окупирали Ректората на СУ, бяха агресивни вчера пред парламента", заяви депутатът от БСП.

След въпрос на Николаев "докога всеки ден депутатите ще си тръгват като мишки от парламента", Жаблянов поиска от журналиста да оттегли определението си "мишки". Попитан защо, депутатът каза: "Защото двамата сме с различен статут". "Като мишки, позорно си тръгнахте", настоя Виктор Николаев. Жаблянов му отвърна, че думите му са отражение на езика на улицата.

Бившия началник на политическия кабинет на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. каза: "Агресията, на която бяхме свидетели, беше инициирана от действията на управляващите. Протестите през февруари започнаха като социални, но исканията станаха политически. Опитът за погром е крайната фаза на протеста. Това идва в резултат на това, че управляващите се правят, че това, което е на улицата, не съществува".

Константин Тодоров
30768 70

Свързани новини

Коментари 70

Добави коментар
Сър Пичук

2016.05.12 | 13:30

70
Обява в бюро по труда: - Безработен поради пълна некадърност? - Освиделстван в психодиспансер? - Незаконно роден от мургава "жрица"? - IQ под 20? - Дори маймуните си правят майтап с вас? Има надежда! Коалиция фашисти/турци/комунисти спешно търси симпатизанти. Ще ги откриете във всички странични изходи!

2016.05.12 | 13:30

69
Не сме мишки, цър цър цър цър
Нема леви,нема десни!-Цакайте БАЛЪЦИ!

2016.05.12 | 13:29

67
Докато българите не разберем и осъзнаем ЕДНА ПРОСТА ИСТИНА:ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАМЕНИМ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИСКАНИЯ,САМО И ЕДИНСТВНО С ИКОНОМИЧЕСКИ- НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА.Политическите играчи нямат цвят-Цветовете ги създадоха за нас,за да ни противопоставят, да не се усетим ,да ТЪРСИМЕ ПАРИТЕ СИ!Капитализма по цял святе един и същ.ХИЩЕН И ВСЕЯДЕН.Но там не му дават да се самозабравя.Там огромната маса хора искат заплати,здраве,пенсии.Само това,НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА коя политическа формация,ще ги даде.
Ulaf

2016.05.12 | 13:29

68
То вярна ти е идеята, ама говориш точно като комунист - "капитализмът е хищен и всеяден", какво друго предлагаш вместо него бе колега? Кой го ограничава, както ти викаш, по цял свят - май пак такива като Станишката?? Иначе си прав - ама за да изнесем напред чисто практичните искания и да си гледаме парите, първо трябва да изметем тия, дето ги крадат, пишат указания как да се замазва истината. И да ги дадем за превъзпитание на манафите в затвора.
Uzunow

2016.05.12 | 13:28

66
Ne obigdaite komunistite -s epiteti mishozi 'te otdawna stanaha plahowe.,Tezi giwotni\komunistite -na4elo s serGEI\koito po p[roizhod e nemsko-pusko-makedonsko kopele\kolkoto i da gi plueme te si ostawat oligrofreni.
Радо

2016.05.12 | 13:27

65
Най накрая депутатите ще се изнизват по някой таен тунел от метрото комунист без бой и кръв не сдава власт!
Б.П.

2016.05.12 | 13:27

64
Смятам, че Виктор си е в правото и даже ми хареса как защитава идеята си. А тази въшка може да му опонира, едва когато депутатите се научат да говорят правилно, книжовно и не използват епитети за народа. Когато на министър председателя ме се прости, че нарича народа "матриал", ще се прости и на останалите. Абсолютно нямат право да го критикуват Виктор. Това е сравнение, за да се илюстрира описателно ситуацията, а не за да засегне някой. А след като онзи "държавник" го приема лично, значи има нещо вярно.
СТБ

2016.05.12 | 13:27

63
Пречупената истина за Батко - стигабе.ком/отворено-писмо-до-батко
MArk Burn

2016.05.12 | 13:27

62
Нагъл противен корумпиран комунистически депутат. По- арогантно държание не съм виждал.Този боклук не знае ли че в България да копаеш канали е по- престижно от това да си депутат. Лично бих заклал всеки един комунист
НМ(народна милиция)

2013.11.14 | 22:05

17
Обръщението "мишка" присъства в речника на Борисов(чувал съм го да се обръща към Станишев така,няма лошо) ако се абстрахирам от факта,че думите вероятно са изпратени като СМС от някой си прави чест на Николаев.можеше и по-хубава думичка да каже.
seastar

2016.05.12 | 13:27

61
Как да не кажеш на Сергей, че е мишка като отвсякъде прилича на плъх, но по-правилния израз е именно "мишка", защото е страхлив.
antoaneta stanilova

2016.05.12 | 13:26

60
bravo Viktor,samo taka!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини