Васил Грудев поема Държавен фонд "Земеделие" (снимка)

  • 21 октомври 2013 19:33

  • 2645
  • 0
Васил Грудев поема Държавен фонд "Земеделие" (снимка)
©

Новият изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие"/ДФЗ/ е Васил ГрудевВасил ГрудевВасил Грудев е роден на 5 май 1980 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Френската езикова гимназия в град, съобщават от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните. Това е решил Управителният съвет на фонда.

По думите на министъра на земеделието и храните Димитър Греков Грудев е доказан професионалист, който от седем години работи в ДФЗ, от четири години е заместник-директор, а отдва месеца като изпълняващ длъжността директор доказа, че има капацитет да заема тази длъжност.

Той посочва, че през последните месеци ДФЗ активно се е включил в разработването на новата Програма за развитие на селските райони и по приключването на сегашната програма.

Заместник-министър Явор Гечев смята, че избирането на Васил ГрудевВасил ГрудевВасил Грудев е роден на 5 май 1980 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Френската езикова гимназия в град е добър знак за приемственост, който е важен за комуникацията с Европейската комисия.

 

Васил Грудев

Последвайте канала на

2645 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини