На 1 ноември ще имаме лого на еврофондовете за новия програмен период (видео)

  • 03 октомври 2013 12:20

  • 3360
  • 0
На 1 ноември ще имаме лого на еврофондовете за новия програмен период (видео)
©

Има постъпили над 150 предложения. Искрено ме радва интересът към този конкурс. Чрез пряка конкуренция на състезателен принцип ще бъде избран победителят. Това каза на пресконференция за представяне на постъпилите предложения в конкурса за лого и слоган на европейските фондове през новия програмен период 2014 - 2020 година вицепремиерът по еврофондовете Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова.

Активността на кандидатите ме убеди, че темата не е абстрактна. Потвърди се това, което говоря от години - че когато стане дума за Европа, не говорим само за пари, добави тя. Журито ще бъде ръководено от проф. Виктор Паунов, зам.-ректор на Националната художествената академия. Победителят ще бъде обявен на 1 ноември, Деня на народните будители, съобщи още Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова.

Визията на логото трябва да отговаря на изискванията на конкурса, посочи проф. Паунов. Логото ще е лицето на България пред Европа, добави Златанова.

Гласуването за лого и слоган става в реално време на фейсбук страницата на eufunds.bg. Онлайн гласуването приключва в 17.00 часа на 31 октомври. Инициативата се финансира от Оперативна програма "Техническа помощ".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3360 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини