Манолова: За 100 дни не могат да се очакват чудеса

  • 24 септември 2013 08:17

  • 1607
  • 4
Манолова: За 100 дни не могат да се очакват чудеса
© булфото

Ситуацията, когато се даде стартът на АБВ и сега е различна, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на по БНТ.

Когато Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в обяви проекта си, това бе идея за общ фронт срещу управлението на ГЕРБ. Сега това може да се тълкува като опит за разцепление на правителството, което има подкрепата на БСП. Аз имам забележки към комуникационната  политика на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.  Правителството не парадира с нищо и това се вижда, допълни тя. За 100 дни не могат да се очакват чудеса. необходими са спешни мерки. ГЕРБ започнаха да търсят вот за дейност, което ще се състои, а това е абсурдно, заяви тя.    Няма драма, че Първанов предлага дебати. Но той щеше да извлече дивиденти, ако бе критикувал сегашния президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, а не да критикува кабинета на Орешарски, поясни Манолова.

Относно различията в партията Манолова посочи, че по този начин ние се различаваме от тоталитарните партии, каквато е ГЕРБ. Ние сме единствената партия, която разрешава на членовете си да изказват своето несъгласие. Според нея протестите са допринесли за консолидацията на БСП. Според нея дори "Атака" да подкрепи вота, искан от ГЕРБ, това няма да доведе до падане на правителството. Избирателите на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа бяха обединени от социалните искания, допълни Манолова.

Правителството е първото, което спазва конституцията, което се отчита на парламента и контролът е ефективен. Естествено е думата на председателя на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да се чува. 

По отношение на Изборния кодекс заместник-председателя на НС заяви: Аз съм за германската система, но моите колеги клонят към пропорционална система с преференциално гласуване.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1607 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
КАКА

2013.09.25 | 19:39

4
не е така манолова - за 100 дни 100 гафа справяте се чудесно ..сега чакаме да си бутнете партията и после на боклука... там ви е мястото

2013.09.25 | 10:39

3
тъй ли стана, тя!
АНТИКОМУНИСТ

2013.09.25 | 10:39

2
И за 100 год няма да направите нищо , ЗАЩОТО СТЕ КОМУНОИДИ --а това означава демагози и манипулатори и мандраджийски обирджии !!!

2013.09.25 | 10:39

1
тъй ли стана, тя!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини