Журналист: И при следващите избори ГЕРБ ще бъде в изолация

  • 02 август 2013 08:25

  • 2712
  • 6
Журналист: И при следващите избори ГЕРБ ще бъде в изолация
©

ГЕРБ в момента е в изолация, излязоха от парламента и създадоха политическа криза. Това каза пред БТВ журналистът Иван Бакалов. Проблемът е и след провеждането на изборите, тъй като и партиите от Реформаторския блок не искат да работят с ГЕРБ .Как тогава тази партия ще излезе от изолацията, попита Бакалов.

В момента диалог между протестиращите и правителството е невъзможен, тъй като улицата иска единствено и само оставка. Поетът Владимир Левчев обаче му опонира като каза, че ГЕРБ не трябва да бъде обвиняван за цялата криза. Невъзможно е да има избори до края на годината, но през зимата вече ще има други сериозни протести, които няма да са толкова мирни и красиви, предупреди той.

Според Валерия Велева в момента има пълно отрицание на политическата система и неспособност на партиите да реагират на това. Протестите свариха политиците неподготвени, смята журналистката.

Режисьорът Димитър Коцев припомни, че никой не е казал кой е издигнал Делян Пеевски за председател на ДАНС. В момента има политическо лицемерие, което надхвърля нормалните граници и именно това предизвиква недоволството.

Последвайте канала на

Novini.bg
2712 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Боздуган

2013.09.20 | 22:50

6
Бакалов греши ! ГЕРБ не само ще е в изолация, а ще се разпадне и ще се трансформира като НДСВ в нищонезначеща формация ! Борисов и Цветанов ще бъдат лош спомен !
МАНАФ

2013.08.09 | 18:18

2
Да го духаш . Идете с Волен на джамия и се молете на аллаха да съберете 1% на следващите избори иначе няма и субсидии и няма да може да ви плаща.Хайде в ДЖАМИЯТА предатели на Българщината.

2013.08.09 | 18:19

5
Абе лолъо, вземи се изолираи и не грози екрана със твоита лаиняна грозна мутра,и мини през логопед.

2013.08.09 | 18:19

4
Опа, комунета, отсега вече сте собственост на ДПС. Вашия електорат прогресивно отмира, а техния расте. Вече сте в постоянна и задължителна коалиция с ДПС. Това не означава, че изолирате опозицията, просто вече сте крайно маргинализирани од демографска гледна точка.

2013.08.09 | 18:19

3
Какво ли не прави парата.Явно добре плащат Руснаците затова и се готви рестарта на БЕЛЕНЕ.Задкулисните игри продължават.Няма да има отказване от властта.Борбата е кой да вземе повече и кой да подпише повече договори за да се налапа с комисиони.Народа трябва да се осъзнае.От протестите срещу Бойко на сам нищо не се е случело а само лъжи и манипулации.Залъгаха хората с намаление на тока с 5% а протестите бяха за изгонване на ЕРП-тата и премахване на добавките, както и започване на борба с монополите и фирмите които държат цените на горивата и храните изкуствено високи.Нищо от това не се случва.Само манипулират хората и обещават че нещо ще се промени в близко бъдеще.Толкова са прости хората и се радват на трохите които им подхвърлят.Те крадат с милиарди левове и затова могат да си позволят по една коледна добавка за пенсионерите или по някой лев за майките,но това е капка в морето.Жалко е как хората се вързват на едни и същи номера от 24 години до сега.Всичко може да се постигне но с протести от целия изстрадал народ а не всеки да се надява на друг да му спечели това което той иска а да си стои в къщи и да чака на измислени спасители като СДС,ЦАРЯ,БОРИСОВ.Трябва да разберете че който и да е на власт народа от улицата трябва да го контролира.Знам че звучи варварско но се видя че по законен начин нещата няма да се уредят защото те държат полиция,съд и медии с които да ни плашат и манипулират.НАРОДЕ НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ДА СЕ БОРИШ ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ.ТОЙ Е САМО ЕДИН.
Към грозния манаф

2013.08.09 | 18:18

1
Защо Сидеров да е предател? Той е доволен от изборите.Какво трябваше да направи?Да подкрепи ГЕРБ!Ами те не му предлагаха никакви министерски постове,а да ги подкрепяш ,както миналият път и да ти откраднат депутатите и субсидията...е няма да стане.И АТАКА не са гласували за правителството.Направи справка,гольо!Просто това е политикът -да се възползваш от всякаква ситуация.Да не забравяме,че АТАКА не е управляваща,а е в опозиция.На следващите избори ще имаме още по-голям процент!!!

Добави коментар

Водещи новини