Борисов: Сидеров, ако не е лъжец, да излезе в 09.00 ч. от НС и ГЕРБ веднага ще излезе в 09.01 часа

  • 02 август 2013 08:03

  • 18695
  • 144
Борисов: Сидеров, ако не е лъжец, да излезе в 09.00 ч. от НС и ГЕРБ веднага ще излезе в 09.01 часа
©

"ГЕРБ не сме сменили, нито аз съм сменил времето за изборите. Времето за избори просто си дойде и то е месец май", каза в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"От нас, от протестиращите не зависи кога ще си тръгне това правителство. Това дали ние ще кажем декември, октомври , май- няма значение, абсолютно нищо не зависи от нас. Демократичният начин е това правителство да си подаде оставката. Моралът, който е много важен за мен, за сегашните управляващи не е важен", каза Борисов.

"Трябва да изкопчим от това правителство да има предсрочни избори, защото иначе то ще изкара четири години, тъй като има мнозинство в парламента", заяви бившият премиер.

"С мирни средства, с демократични средства този парламент няма да си отиде. Ние се правихме на маймуни, влизахме в НС, излизахме, но тези хора нямат свян", каза Борисов. "Какви ли не глупости не се вкараха в парламента, но най - важното - Изборният кодекс не бе вкаран", добави той.

По думите му, депутатите от другите три партии са дебили. "Аз искам оставката на правителството веднага и се подписвам под това с двете си ръце", каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и добави, че изборите сега не са добре, защото без промяна в Изборния кодекс резултатът ще бъде същия.

Борисов отказа да коментира някои твърдения на Сидеров. Все пак обаче лидерът на ГЕРБ призова Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да излезе днес от парламента в 09.00 часа, ако не е лъжец и манипулатор. "В 09.01 ГЕРБ също ще излязат  и остават 120 души и парламентът пада", каза бившият премиер.  "Сидеров не работи. Избирателите му не са го избрали, за да подкрепя ДПС", добави още той.

"По никакъв начин няма да има разговори с БСП. ГЕРБ е единствената партия, която не е правила, не прави и няма да прави коалиция с БСП", категоричен бе отново лидерът на ГЕРБ.

"Послушахме сигналите, които идват от Европа и затова се върнахме в НС", уточни още Борисов и поясни, че  пъпната връв на страната ни е свързана с Европа.

Относно това дали трябва Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, президент на Р. България, да наложи вето на Закона за актуализация на бюджета за 2013 година, Борисов заяви, че държавният глава е достатъчно диалогичен с медиите и той сам ще заяви дали ще наложи вето или не.

"За съжаление не виждам и в сегашните управляващи воля да се справят със сивата икономика. Не се справихме и ние в пълния обем, както ми се искаше. В горивата успяхме да се справим, с контрабандата на цигари обаче не успяхме", каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Бившият премиер припомни, че непрекъснато са обвинявали ГЕРБ, че прибират милионите от контрабандата и попита кой е покровителствал този сектор предишните години.

"Управляващите в момента са много объркани, те са много уплашени в момента. Сега колкото повече стоят в парламента, толкова повече акумулират омраза. Сега имат нахалството да твърдят, че за един месец са свършили повече, отколкото ние за четири години", заяви Борисов.

Във връзка с появата на тефтерчето, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза, че прокуратурата ще се произнесе по случая. Той призна, че е чувал  за някои неща, свързани с Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после. Бившият премиер коментира, че Фидосова си е тръгнала от парламента и от ГЕРБ така, както е трябвало. "На 17 - тия етаж сега съм всеки ден и съм само аз там", така отговори той на въпрос дали е вярно, че Фидосова продължава да управлява в ГЕРБ. Според Борисов,  думите "Борисов каза" или "Цветанов каза" на Фидосова са неин начин за оправдаване.

"Возейки се сутрин в трамвая чувам, че в тефтерчето има  и други инициали", заяви още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той отказа обаче да ги назове и отново напомни, че има прокурорска проверка.

Относно това дали Борисов е станал свидетел на  арестите на членовете от групата за мокри поръчки, той заяви, че няма намерение да коментира слухове и глупости.

На въпрос дали, когато в къщата му идват гости той ги предупреждава да си оставят телефоните навън, Борисов отговори, че това не го прави, но им напомня, че в тоалетната се подслушва и да бъдат безшумни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
18695 144

Свързани новини

Коментари 144

Добави коментар

2015.06.10 | 11:35

144
И какво се оказа? Че Болен е лъжец!!!

2015.06.10 | 11:35

143
Do 133 - prosta6ka komunisti4esko-atakistko-romska akziq . Vie, 133, imate seriozen psihi4eski Problem
Дядо Боре

2015.06.10 | 11:35

142
Дали Сидеров е лъжец или не, не зная, но ти си твърдо доказан лъжец!

2015.06.10 | 11:35

141
Сидеров е мръсник!

2015.06.10 | 11:35

140
Тоя сидеров не беше ли някакъв в партия ПУтака?!
Волен Сидеров

2015.06.10 | 11:35

139
Млък, Бойко! УВОЛНЕН СИ!!!

2015.06.10 | 11:35

138
Батакаджии да го духате!

2015.06.10 | 11:35

137
Гербаджии насрани дето не признахте геноцида над българите и излъгахте народа, че ще махнете новините на турски, вие да го духате! Гербаджия=еничар и еврейска подлога!

2015.06.10 | 11:34

136
Какво е гроб гнусна еничарска престъпна организация от лъжци крадци калинки и всякакви други бръмбъри ,слуги на Америка Европа Турция Израел , неолиберални предатели лъжци и манипулатори ,които на наляха милиони в главните така анречени национални медии за да промият мозъка на простолюдието и сега резултата е налице още има извратеняци и балъци които да вярват на разни мутромилиционерчета и физкултурници непрочели една кинга през живора си.Не ви ли стигнаха фалшиеите бюлетини , че ви подслушват , тефтерчета , калинки, задкоилисията, контрабандата , брутално ниските заплати че продължавате да се кланята на някаква тиква все е дно е някакво божество и няма втори като нвго .Вие не сте народ а мърша стадо овце идолопоклонници балъци ВИЕ СТЕ ЕНИЧАРИ !
ДО ТУК С ДЪРЖАВНОСТТА!!! Франсетата ни купиха ЛЕВА

2013.08.03 | 21:16

5
Ще печатат ценнижа,златни кюлчета и парични емисии.Това е нещо което не си е позволил никой в досегашната ни история-НИКОЙ!.При този 67% собственост,те диктуват колко,кога и как ще се печатат емисии.И цялата "голяма сделка" е за 22 МИЛИОНА ЕВРО.като само една от машините в печатницата ни, струва над 6.5 МЛН.Лева.Паричната маса е около 28 МЛРД.лева,Една банкнота струва около 30ст(сега),а после?Друг е въпроса,че като решат да увеличат капитала си,или ще плащаме още,или нашият дял,ще изчезне(ще го придобият за грошове).Това означава тотален отказ от суверенитет.Щом частник,ти разполага с кесията(отпечатването на копюри),ние сме свършени,като държава.И тов е с благослова на И,ИСКРОВ-шефа на БНБ-протеже на ГЕРБ.А вие си скачайте-червни,зелени,атакисти и герберисти.

2015.06.10 | 11:34

134
Партия АТАКА за ПРАВА и СВОБОДИ e КГБ-ДС проект. За който е това е новина, нека да сложи (-), който не е изненадан може да не слага нищо или кавото иска- демокрация е! :D

2015.06.10 | 11:34

135
Да го намагаря на майка ти в червата изгнили и разпрани от мангалски пишки .
НЕДОУМЯВАЩ

2015.06.10 | 11:33

132
Кой от атака е гласувал да управляват турците? Никой! Ето че Волен излъга а някога буташе джамии. Трябва да са му платили и то много за турските интереси. 12 областни управителя от турската партия,как да го разбирам? Волен е подлога на турците ,това е няма спор!

2015.06.10 | 11:34

133
Оплачи се на тези, които създадоха антиконстутуционното ДПС - покойният вече Андрей Луканов и неговите хора под натиск от Вашингтон веднага след идването на т.нар. "демокрация" през 1989 г., както и на всички предатели, които не подкрепиха АТАКА за забраната й след внесеното от Сидеров предложение! Целта е ясна - да се отреже първо пътят на ГЕРБ към политиката, да се вземат спешните социално-икономически мерки, за които Тиквата беше сляп и глух, а после - войната с ДПС продължава. Тя никога не е спирала!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини