Вежди Рашидов псува Доган и Пеевски в парламента

  • 01 август 2013 21:01

  • 10868
  • 51
Вежди Рашидов псува Доган и Пеевски в парламента
© Булфото

В неформален разговор в кулоарите на парламента депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко остро напада медийния магнат от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и обвинява правителството на ГЕРБ, че го е оставило да трупа милиони заради медиен комфорт.

Репликите на Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, очевидно непредназначени за широката публика, бяха публикувани заедно с аудиозаписа от агенция Пик. Поради обстоятелството, че Пеевски очевидно е ключова фигура в българския бизнес и политически живот през последните години; че бе избран от настоящия парламент за председател на агенцията по национална сигурност, а това предизвика невиждани в новата ни история граждански протести срещу задкулисието и олигархията във властта, смятаме, че всяка информация или мнение, които могат да хвърлят светлина към задкулисието, биха били от обществен интерес.

"Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя л....р, на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха", казва Вежди Решадов.

"Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, "да му е...". Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост... Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват", възмущава се още Рашидов.

Рашидов обяснява и за медийния комфорт по времето на ГЕРБ.

"По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той - на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар - то това ви е нацията на 1300 години, да ви е.а циганската нация - това го напишете, ама няма да посмеете. Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката (КТБ - бел.ред.) е собственик на вестниците, а Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари."

Бившият министър на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко каза, че е скандално, че нерегламентирано е подслушван: „Аз съм емоционален, свободен, независимо, че съм депутат, това не ме кара да бъда лъжец и мога да говоря по всяко време честно и почтено. Въобще не ме интересува дали ще бъда депутат, ако това касае истината. Второ, нека да си зададем въпроса, дали имаме държава в един монопол на медийното пространство, разбира се на малки изключения на медии, които все още са свободни, да бъде манипулирана една среда. Аз не съм давал интервю и никой няма правото да ме записва в моите лични разговори, излияния и контакти. Аз съм артисти, свободен и емоционален. Мога да си говоря каквото искам в свободния си разговор без да накърнявам интересите на българското общество, без да го права публично, в личен разговор. Никой няма правото да ме подслушва. Каква е разликата между СРС-тата на медиите и тези на полицията. Аз не съм давал интервю, а е много странно, че излизат записи. Не е ли скандално, че медии имат СРС-та и подслушват без съгласието на даден човек", пише Дарик.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко не скри, че няма симпатии към Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. „Ако това го интересува някой - не може едно момченце на 30 години да манипулира българското общество и реакцията ми е лична, и нека никой да не се съмнява в това", категоричен бе бившият министър на културата.

Последвайте канала на

10868 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар
тюрк

2013.10.28 | 01:33

51
Вежди Рашидов е един гнусен къзълбаш.Вижте само как псува и обижда и българите и турците.Къзълбашите са най-долното племе.По са долни дори от кюрдите.
Сидераст

2013.10.28 | 01:33

50
Lyubo Angelov ако знаех, че ще станеш такъв боклук, щях да накарам баща ти да те изкара на чекии. Само дето прехаби хубавата и тясна пyтка на майка си! Язък!
kolombo

2013.09.11 | 16:04

49
Че историята е провал е ясно , сега да не би да е ясно накъде вървим, и кой ни води... Сега, и за казана истина ли ще съдим хората! Сърдете се на Орешарски , защото е кукла на ДПС и БСП... -това поне е на дневен ред.
Протестиращ

2013.09.11 | 16:04

48
Ей, г-н Рашидов, аз съм от активно протестиращите срещу правителството на БСП, ДПС и Атака и принципно позициите ми съвпадат с вашата, но не си позволявайте по никакаъв повод да псувате нацията ни и да се подигравате с 1300-годишното ни установяване на Балканите (а между другото би трябвало да знаете, че нито българската история започва с Аспарух, нито турската - с Осман). Не приписвайте на целия български народ вината за това, че благодарение на няколко предатели и безродници типове като Пеевски са се издигнали во днешните си позиции. Я си представете за минутка, че сте на площед Таксим в Истанбул и заради Реджеб Тайп Ердоган напсувате целия турски милет,дали противниците на днешния башбакан ще се зарадват на изказването ви или....... Абе вие добре си познавате сънародниците! Май ще ви се наложи да последвате съдбата на Грибоедов в Техеран?Но защо да ви връщам чак в ХІХ век - спомнете си за един американски дипломат в Бенгази през миналия сетпември? Затова ви съветвам диккатлъ олун!
джако

2013.09.11 | 16:03

47
да му ядете у..я на веждито ибрикчии..
ATAKA+DPS=LOVE

2013.09.11 | 16:03

46
ШШ ЛЮБО-ПЛАЩАТ ЛИ ТИ,ИЛИ СИ ТОЛКОВА НЕНОРМАЛЕН САМ ДА СТОИШ ДЕНОНОЩТНО ПРЕД КОМПА,ДА СИ ПИШЕШ И ДА СИ ОТГОВАРЯШ САМ

2013.09.11 | 16:03

45
Помните ли как Вежди Рашидов заедно мсъс Слави Трифонов се умилкваха на Илия Павлов и ядоха и пиха до насита точно по времве на най-голямата криза? Помните ли как се гордееше че ги наричат ''мултаци''? Помните ли как в пияно състояние удари с юмрук в лицето български полицай? Ето това е Вежди Рашидов. Пак му се кланяйте.

2013.09.11 | 15:45

42
Да бе, помним, само че не избирателно, за разлика от олигофрените. Помним, че и Болното джудже е агент на ДС, помним, че заради педерастия не е ходил в казарма, а има документ, че е уж заради по 10 диоптъра. Помним, че беше много "гъст" с Моллов по едно време, също заигравките му с Илия Павлов и Петьо Блъсков. Беше върл поддръжник на ДПС и "Меди", Помним му безкрайните метаморфози- всички ги има документирани, стига да си направи човек труда да прочете. Помним му и най-новите просташки изпълнения и предателства. Мръсната и долна курва, няма политик на, който да не му го е лапала.

2013.09.11 | 16:02

44
Любче Ангелова, виж колко просто стоят нещата, Веждичката ги псува, а твоят идол- дребното селско педерастче им слугува.
про

2013.09.11 | 16:02

43
грубо казано,ама за съжаление е истина..поругахме паметта на най-великите българи,които някога са се раждали..оставихме турци да ни управляват..срам ме е..

2013.08.04 | 10:19

41
знаете ли кво ще ви кажа нещо много важно- кефат ма на вежди веждите

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини