Спрягат и Екатерина Михайлова за вице на Румен Христов

  • 04 август 2011 07:04

  • 1443
  • 3
Спрягат и Екатерина Михайлова за вице на Румен Христов
© Булфото

80 дни синя заря подготвя за столичани СДС, пише в. "Стандарт".

Идеята явно е да напомнят за себе си всеки ден до изборите на 23 октомври. Очаква се истинският взрив от фойерверки да е преди самия вот.

"В момента текат тестове, защото не бяхме убедени, че цветът на фойерверките наистина ще е, какъвто искаме", каза Борис Марков, шеф на предизборния щаб на сините.
 
Фойерверките ще се пускат всяка вечер от Копитото на Витоша. Това е мястото, откъдето синята заря ще се вижда от цяла София, изчислили стратезите на Мартин Димитров.
 
Ден, след като стана ясно, че известният композитор Стефан Димитров е поканен за вицепрезидент на сините, излязоха още имена. Спрягат се вече зам.-шефката на парламента Екатерина Михайлова, депутатът Веселин Методиев и столичният общинар Мартин Заимов.
 
"Няма да ги коментирам. Казах само за Стефан Димитров. И ние като ГЕРБ ще обявим кой ще е вицепрезидентът на 4-5 септември", измайтапи се синият кандидат за държавен глава Румен Христов.
 
Името на вицето щяло да е ясно в края на август, началото на септември, допълни вече сериозно Христов. Неговата предизборна кампания продължава в страната. "Досега съм обиколил 130 населени места. Другата седмица ще съм в Сливен, Ямбол, Карнобат и региона", каза още Христов.
 
Междувременно Синята коалиция атакува Фейсбук. Симпатизанти пуснаха бадж със символа на сините, който всеки може да си закрепи на основната снимка в социалната мрежа и така да изрази съпричастността си към нея.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1443 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Kati

2011.08.04 | 09:47

3
taya puk kade se vre...... i tia e ot predatelite ......... shashtata tapa koza kato shoara Kostov...........
Kati

2011.08.04 | 09:47

2
taya puk kade se vre...... i tia e ot predatelite ......... shashtata tapa koza kato shoara Kostov...........
1

2011.08.04 | 09:46

1
СЪС СТАРИ КУРВИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА!?...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини