Сидеров към Йовчев: Защо не вземате мерки, страната ще потъне в хаос

  • 28 юни 2013 12:35

  • 10507
  • 86
Сидеров към Йовчев: Защо не вземате мерки, страната ще потъне в хаос
©

Българският избирател направи така, че да има 4 партии в Парламента. Едната от тях ГЕРБ, а тази партия избра анархията. "Атака" направи така че да има заседание и да се решават важните проблеми за страната. Но те не се отразяват от медиите, защото се прави опит за държавен преврат. Става дума за Националната телевизия, БТВ, Нова телевизия,Канал 3 и Канал 4. Промените не се отразяват и не стават достояние на българския народ.Това заяви лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа от трибуната в НС.

Ако няма заседание, играем играта на ГЕРБ и няма да казвам, че хората отвън са симпатични хора, заяви той.

Сидеров показа снимка и заяви, че човекът на нея го е заплашил, че ще му извади гръкляна. "Г-н Вътрешен министър, искам да ви попитам дали той е установен и дали е арестуван. Хората отвън са платени,  те са вандали", заяви още лидерът на Атака.

Той се обърна отново към вътрешния министър и с думите, че служителите му подпомагат тези вандали, анархисти и хулигани. "Думите ми не са силни. Да тероризираш и да хвърляш твърди предмети е варварство. Поканете един посланник да му счупят главата и да видим какво ще ви посъветва той. Питам защо хората, които хулиганстват отвън не са арестувани? Защо, г-н министър, не укротите хората отвън, защо не се задържат хулиганите? Защо не ги осъждат по-бързата процедура и не влизат в затвора? Вие, министри и министърки, искате да се стигне до саморазправа ли? Ако смятате, че това е редно, вие сте правителство, което поддържа анархията.  Ако сте такива, трябва да си отидете веднага и да дойде кабинет, които да поддържа реда", заяви още националистът.

"Аз съм бил сред хората като писател и журналист и мога да разпозная лицата на анархията. Хората отвън искат да се върне мафията. Вижда се по репортажите, че сметките за тока не ги интересуват, защото се рентиери. Нас обаче ни интересуват и искаме да намалим цената на тока", категоричен бе Сидеров.

"С терористи не се преговаря, а вие, г-н министър, ги закриляте. Хората извършват множество нарушения на законите, а служителите на МВР не ги закачат, защо питам аз. Страната ще потъне в хаос и ще се стигне до гражданска война, а вие не вземате никакви мерки", каза още Сидеров.

По думите му "Атака" ще прави всичко възможно да брани живота на активистите си и да защитава страната от вандалите. "До къде ще се стигне, не се наемам да прогнозирам. Не искам нищо повече освен прилагане на закона. Той да бъде еднакъв към всички:, каза още Волен Сидеров.

Последвайте канала на

10507 86

Свързани новини

Коментари 86

Добави коментар
Tanito

2013.07.02 | 14:36

86
Искате ли да ви кажа кои са тези протестиращи? Като всеки гражданин аз всеки ден минавам през централните улици на София. Там срещам нормалните, обикновени, истински хора, като мен. Те отиват към работа, връщат се, отиват да пазаруват, или са със децата си на разходка. Техния протест е вътрешен и мирен. Онези, които уш протестират пред президентството и министерски съвет са ФАЛШИВИ, платени агитки, хулигани млади момчета, пияници или социално слаби, на които е платено да демонстрират определен тип поведение и да залъгват народа. По същата тази схема този, който им плаща, сега ги е подкупил да събират подписка за свалянето имунитете на Сидеров.

2013.06.29 | 14:30

68
ЗА ПРЪВ ПЪТ ЧУВАМ ЗА ВЪТРЕШЕН И МИРЕН ПРОТЕСТ?
прочел

2013.06.29 | 12:52

56
Браво! Чудесен коментар! Аз също мисля така. Провинцалист -русенец съм! И какво ако паднат...? Нови избори...и пак може би доносник БУДА! А може би...по-голям хаос и....същите партии!,!! Задаващата се нова десница...сбор от стари проститутки! И пак....ОЛИГАРХИЯТА !!!!!! Един единствен изход: Терминал 2 !!! Който е млад, а средната възраст..?.ДА ГО ДУХАМЕ!!!!!
Драгунов

2013.07.01 | 08:39

85
Сигурен съм,че и Ботев,Левски,Бенковски са си задавали въпроса,за да се борят за правдата и свободата на този захлюпен прост и продажен народ.Лумпени с действията си предсрочно ще върнете Боко на власт,но тогава дупе да ви е яко.Волен, нито е отстъпил от принципите на Атака,нито е подвел народа.Вижте как Виктор Орбан се опълчва на запада.Затова БЪЛГАРИ нека подкрепим Атака и Волен Сидеров.

2013.06.29 | 20:29

84
Рано тази сутрин, изненадващо, в канцеларията на парламента бе внесено искане от главният прокурор за отнемане имунитета на депутата и председател на парламентарната група на "Атака", г-н Волен Сидеров.
do 77

2013.06.29 | 20:29

83
"Сидеров ще е следващият който ще се нареди до хората извън парламента като Костов,Цяря и Доган" Проблемът е, че точно Доган нарежда на Местан и Станишката -- каквода спускат на куклата на конци Орешарски!!!

2013.06.29 | 20:28

82
с кожено яке в парламента...без сако ...долен е курва
dead space

2013.06.28 | 19:09

5
Че ти къде си чул че коженото яке трябва задължително отдолу да е със сако ?! Абе и ти си един умник !
sideroglu

2013.06.29 | 20:26

81
Най-големия хаос си ти продажна курвоооооооооооооооо!!!!!!!!Чудя се как ще се появиш пред избирателите си????????Явно с чалма и сърп и чук мършо мръсна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

2013.06.29 | 14:28

61
Господин Сидеров а можете ли да кажете само преди няколко месеца вашето влизане от вас и вашите хора на АТАКА в джамията как се нарича -„Солидарност ли?“.Как може да има такива нагли хора като вас не знам.Срам ме е че гласувах за вас повече тази грешка няма да я повторя.Сега разбрах истинската ви същност на БОЛЕН човек.

2013.06.29 | 18:56

80
Хич не го мисли .Те хората са го казали - „Не е луд този който е изял зелника а този който му го е дал“.Сидеров е там където има изгода.Докато имаше изгода от Костов беше със СДС,като имаше изгода от Бойко беше с ГЕРБ.Сега изгодата му е от ДПС и БСП и затова е с тях.Нека те да го мислят.Бойко на време се отърва от този цирей.Ей така без нищо нямаше да му вземе хората от АТАКА а защото Сидеров е много лаком.Виждате сега как е хванал за топките БСП и ДПС и си разиграва цирковете за да измъкне каквото може защото знае че този път ще му е за последно.Сидеров ще е следващият който ще се нареди до хората извън парламента като Костов,Цяря и Доган.

2013.06.29 | 12:58

59
Хич не го мисли .Те хората са го казали - „Не е луд този който е изял зелника а този който му го е дал“.Сидеров е там където има изгода.Докато имаше изгода от Костов беше със СДС,като имаше изгода от Бойко беше с ГЕРБ.Сега изгодата му е от ДПС и БСП и затова е с тях.Нека те да го мислят.Бойко на време се отърва от този цирей.Ей така без нищо нямаше да му вземе хората от АТАКА а защото Сидеров е много лаком.Виждате сега как е хванал за топките БСП и ДПС и си разиграва цирковете за да измъкне каквото може защото знае че този път ще му е за последно.Сидеров ще е следващият който ще се нареди до хората извън парламента като Костов,Цяря и Доган.

2013.06.29 | 18:56

79
Надявай се !!!Това и да се случи ще е поредният цирк за пред хората.

2013.06.29 | 18:56

78
Не искам да защитавам никои, но като се замисля за събитията от последните месеци и се питам дали с тръбенето за подслушването от страна на ГЕРБ не е било с цел отново да ни заблудят? Уж се подслушваше всеки и всичко и много често споменаваха, че са подслушвани медии и е налагана цензура , а изведнъж хоп медиен магнат шеф на ДАНС..... Кой кого е подслушвал като СТС-тата бяха само срещу ГЕРБ и такива с които да може да бъде свалено от власт.Дали вестниците са подслушвали политиците? Аз сега се поразрових и уж ГЕРБ са подслушвали а не излезе и един компромат срещу политик от друга партия а компроматите бяха само срещу тях т.е. те сами са се подслушвали и сами са искали да паднат от власт. Така ли? Много се замислях да дам шанс на Атака, но последните действия на Сидеров ме учудват. Атака да се вземат в ръце, ако искат тотално да не се сринат да спрат с пазарлъците в парламента за места в комисиите. Станишев също не го чака нищо добро защото позволява на ДПС да му извиват ръцете и да си назначават хора и з цяла България.Те така малко по малко ще превземат държавата ни и вместо да се обединим като нация, започна да се плюе Бойко Борисов. Как Пеевски го е уволнил Станишев, а сега е зад гърба му? Бил си изчистил името, ами ако целта е да се очерни наистина Цветанов (не знам, само разсъждавам). Като си помисля, че медиите са много пестеливи за сегашните протести( но нали знаем в чии ръце са ), които са доста по-цивилизовани и защитават истински националния интерес. За мен кукловода който дърпа конците е Доган.Добър ход беше направен с бюлетините и ТВ7 с участието на БАРЕКОВ.Този ход беше добре измислен като за бюлетините имаха подкрепа и от Цацаров за да пусне съобщение в дена на изборите че е наистина има иззети 10 палета с бюлетини и така потвърди казаното от Бареков.Видя се и какво се случи в парламента и по какъв начин си осигуриха кворум за да вземат властта и да направят правителство.Сега е наред превземането на всяка институция и държавата за да могат да си върнат загубените позиции които ГЕРБ и беше отнела.Ако е имало грешки направени от ГЕРБ и по скоро от Борисов това беше недоразумението Дянков и крадливия предател Найденов но във всяко стадо има и мърши.Друг проблем беше и грешката Цветанов да стане шеф на МВР защото сега е много лесно да се обстрелва и да се изкарва виновен за всичко.Не казвам че и ГЕРБ не са правили далавери но те са бели кахъри сравнени със злините причинени от БСП и ДПС.ГЕРБ и по специялно Борисов и Цветанов започнаха борба срещу хората на БСП и ДПС затова и сега е тази ненавист към тях от тези две партии.Те всячески ще се мъчат да ги премахнат.Разправията между Атака и ГЕРБ е защото Сидеров се опита да извива ръцете на Бойко и той го постави на мястото му.Виждате сега какви ги върши Сидеров но БСП и ДПС го търпят защото без АТАКА нямат кворум в парламента а той им е нужен за да продължат далаверите си.Чета и недоумявам защо БСП за няколко дни подари половината България на ДПС. Министерствата които би трябвало да защитават най-вече интересите на хората, на нацията като цяло (Министерство на соц. политика - колко българи живеят на помощи а се чу по време на изборите че са обещани да се раздадат 200 милиона на циганите, Министерство на образованието - по 4 часа от септември децата ще учат турски, арменски и цигански) са дадени на ДПС. Вестниците 8-9 големи вестници и телевизии като ТВ7 а се чу и за БТВ са на Пеевски и сега и Държавната агенция за НАЦИОНАЛНА сигурност? Какво направи БСП? Атака къде се обърка в тия задкулисни действия. Бойко Борисов каза, че всичко ще излезе на яве. Повечето от нас знаят, че в строго секретно поделение не се допускаше да има човек от др. етнос , а сега направо им даваме нацията и сигурността в ръцете на ДПС. Сега чета за гневно писмо на БСП към ДПС, е не можело човек на ДПС да е начело на Благоевград. Смятайте докъде са стигнали и щяха да стигнат, ако не станахме всички срещу Пеевски. Правителството не може да бъде спасено. Какво като Пеевски се оттегля. Загубено е нещо, което едва тлееше-някакво доверие. А това означава загубено е всичко. Сега и ангели да станете- край!Колкото и да плюете по Бойко каквото каза си излиза на яве.И за скритото споразумение за новата тройна коалиция и за помоща от Цацаров към ДПС и БСП и че обвиненията за СРС-тата са само манипулация и много други неща.НАРОДЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!ИЗБЕРЕТЕ ПО МАЛКОТО ЗЛО И ТО ТОВА КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАНО!!!

2013.06.29 | 14:32

77
Преди дни в подобен форум привърженик на дпс беше написал нещо подобно, „ Волен е наш човек. Той направи така, че да вземем най-важните министерства, най-важните комисси в НС, да имаме един куп заместник министри и областни управители. Никога не сме си предствавяли, че това ще направи той”. Това не дава ли отговор на много въпроси?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини