Сидеров: Подготвят гражданска война (видео)

  • 17 юни 2013 13:06

  • 36597
  • 322
Сидеров: Подготвят гражданска война (видео)
©

Днес проведохме спешна среща с премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. В страната се провеждат действия по предизвикване на гражданска война. Снощи криминални елементи като Румен Пашата и други проведоха вандалски действия. Това заяви лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на пресконференция днес.

Искаме оставки на кадри, които са корумпирани, като например зам.-директора на СДВР. Той е в престъпен заговори и разпъва чадър над криминални елементи. Шефове на районни управления, като Пашов на Първо районно, и други началници са в престъпен заговор с криминални елементи, които вандалстват.

В България има наченки на терористични актове. Цветан Цветанов, Бойко Борисов, Пашата и други елементи подготвят гражданска война, хаос и терористични актове. Настояваме Орешарски да вземе спешни мерки като министър-председател или да си ходи, ако не може да го направи.

По думите на лидера на Атака полицията работи за криминални престъпни групировки. "Установихме го категорично снощи - имаме данни, имаме кадри, подготвяме сигнал към прокуратурата", каза Сидеров. Според него снощи полицията не само е бездействала, но и е подпомагала вандалските прояви.

Ако ГЕРБ искат анархия, нека да го кажат. Нека Борисов излезе, и да го заяви направо. Аз се съмнявам в достойнството на Бойко, защото с мълчанието си той доказа не само, че не е мъж, не само че е страхливец, а и че е престъпник. Ако от МВР не предприемат мерки за преодоляване на престъпните действия, дирижирани от Борисов, то те ще докажат, че са в играта.

Лидерът на АТАКА заяви, че на срещата с премиера Орешарски е настоял да се спре назначаването на областни управители от ДПС, както и премиерът да се освободи от влиянието на партиите БСП и ДПС. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че е поставил пред премиера и въпроса с компрометираните заместник – министър и и тяхното оттегляне.

На пресконференцията на Атака е имало пропусквателен режим за медии, които да присъстват на изявлението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, предаде репортер на novini.bg.

Последвайте канала на

36597 322

Свързани новини

Коментари 322

Добави коментар
Протестиращ

2013.07.17 | 19:25

322
Да, има наченки на терористични актове от твоите лумпени, които хвърляха камъни по протестиращите снощи!!! Как пред централите на БСП и ДПС нямаше никакви проблеми??? Явно после са дошли спец терористи точно пред измекярската ти партия. Иначе после като си тръгнахме си много смел да нападаш репортери с измислените си "бодигардчета". Що не дойде като бяхме там да се разправяш?

2013.07.17 | 19:25

321
Идиот мръсен,ти и твоите гардове ще предизвикате гражданска война -нещастник.

2013.07.17 | 19:25

320
Ми да си ходи..А ти хич не се пробвай. Няма да мине.

2013.07.17 | 19:24

319
Наглец долен, не Бойко а вие допринасяте за гражданска война, и стига прехвърляхте вината на ГЕРБ.
УЪ

2013.06.19 | 01:40

166
МАМА ТИ, НАРКОМАНСКА, ЗА ЛУДНИЦАТА СИ !!!!!!

2013.07.17 | 19:24

318
ГАДНИ ГЕРБЕРАСТИ МРЪСНИ КОПЕЛЕТА ВОЛЕН Е ТОЗИ КОЙТО УВОЛНИ МУТРАТА МРЪСНА ТИКВА СИКАДЖИЯ ПРИМИРЕТЕ СЕ ЩЕ СЪНУВАТЕ ВОЛЕН ДОКАТО СТЕ ЖИВИ ПРЪСНЕТЕ СЕ ОТ ЯД ЧЕ ВОЛЕН УВОЛНИ ШЕФА ВИ ХАХАХААХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХХАХАхАХхААААААААААААААААААААА
koko

2013.07.17 | 19:24

317
организираната престъпност в България са ПАРТИЙТЕ , това са организации съзадени с цел трупане на власт и пари , 23години хората които ги управляват станаха милионери защото им се дават милиони субсидии за сметка на измъчения трудов български народ .Те никога няма да позволят народа да управлява , Единствения шанс за обикновените българи е да изгоним всички тези търтеи как: 1.ПРЕМАХВАНЕ НА ВСИЧКИ СУБСИДИИ ЗА ПАРТИЙТЕ . 2.ИЗЦЯЛО МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ 3.ДО 100 ДЕПУТАТИ КОИТО ЩЕ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И ЩЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТЗОВАВАНИ. 4.ДЕПУТАТИТЕ ДА СЕ ИЗБИРАТ САМО ЗА ЕДИН МАНДАТ А НЕ ДА КАРАТ ПО 23ГОДИНИ . за тези които стачкуват казвам вие в момента искате от олигархията да ви позволи да живеете добре това няма как да стане все едно (сърната да иска от лъва да не я изяжда) . НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ИСКАТЕ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗАЩОТО ТЕ НЕ КАЗВАТ ЯСНО КАКВИ ЗАКОНИ ЩЕ ПРИЕМАТ СЛЕД ТОВА . ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
КП

2013.07.17 | 19:24

316
Бойко се готви за диктатура… Иска да пипа конституцията и затова сега запя песента за Велико Народно Събрание… Що не я запя тая песен Февруари месец? Бойко има и парите и контактите с подземия свят, а едни такива сблъсъци са му добре дошли едва ли ще е гражданска война. Хора помислете забравихте ли 480 000 бюлетини е ГЕРБ-ерска печатница… Ще си имаме нов Бай Тошо – Бат Бойко, само където тогава хептен ще е*е майката на цяла България. Замислете се върнете лентата назад малко и си спомнете, какво се случи последните 4 години!!!
Наблюдател

2013.07.17 | 19:24

315
-КИЛИМЧЕТО НА БОЙКО БЕ ИЗДЪРПАНО ОТ СИДЕРОВ, С ТОВА СИ ДЕЯНИЕ АТАКА ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА. ВОЛЕН СИДЕРОВ ТАКА ИМ ГО НАЧУКА НА ГЕРБ, ЧЕ БОЙКО И ЦВЕТАНОВ ЗАПОЧНАХА ДА ОБЛИЗВАТ МАЗНИЯ, НЕ САМО НА УОРЛИК, А И НА ВИНКЕЛА И ЯНЕ ЯНЕВ, НИЩО ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ ПРЕДПОЧИТА ДА ГО ОПРАВЯТ....

2013.06.19 | 01:40

164
Това не е поведение на политик!Комплексар мислещ се за фактор в тая държава.И като казваш тия дивотии мислиш ли,че някой ти вярва,освен твоите лумпени поддръжнеци,разбира се!

2013.07.17 | 19:24

314
ГАДНИ ГЕРБЕРАСТИ МРЪСНИ КОПЕЛЕТА ВОЛЕН Е ТОЗИ КОЙТО УВОЛНИ МУТРАТА МРЪСНА ТИКВА СИКАДЖИЯ ПРИМИРЕТЕ СЕ ЩЕ СЪНУВАТЕ ВОЛЕН ДОКАТО СТЕ ЖИВИ ПРЪСНЕТЕ СЕ ОТ ЯД ЧЕ ВОЛЕН УВОЛНИ ШЕФА ВИ ХАХАХААХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХХАХАхАХхААААААААААААААААААААА
minalo

2013.07.17 | 19:20

313
Poklon pred vsichki Veliki hanove, care, revolucioneri i horata padnali v boi za svobodna Balgariq! Tiq dneshnite... sa... nishto... edin golqm sram za edna velika naciq!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини