Яне започна с компроматите

  • 16 май 2011 15:29

  • 902
  • 0
Яне започна с компроматите
©

Лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, отправи обвинения към депутата на ГЕРБ от Силистренско Стефан Господинов в търговия с влияние, изнудване и незаконно придобиване и владеене на имот на пресконференция в Силистра .

Янев съобщи, че сигнал за това ще бъде внесен от правния отдел на партията във Върховната касационна прокуратура.

Лидерът на РЗС не съобщи подробности с обяснението, че "част от информацията е класифицирана" и е придобита със "специални
способи".

"Става дума за изключително нагло и безпардонно поведение, което според разпоредбите на НПК влиза в категорията търговия с влияние", каза Янев.

Народният представител на ГЕРБ от Силистренско Стефан Господинов заяви, че няма смисъл да отговаря "на нещо, което
няма реална основа".

Господинов определи изявлението на Янев като ответна реакция на скандала, предизвикан от бившия ръководител на силистренската организация на РЗС Здравко Георгиев, който обвини Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, че го е принуждавал да фалшифицира подписите на 17 500 души в подписката на РЗС за промяна на Конституцията.

Във връзка със случая на пресконференцията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, каза, че има сигнал в прокуратурата срещу Георгиев и неговите твърдения са несъстоятелни.

Последвайте канала на

902 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини