Мая Манолова се скара със Сашо Диков в ефир

  • 01 юни 2013 17:44

  • 23184
  • 60
Мая Манолова се скара със Сашо Диков в ефир
©

Един от ангажиментите на БСП, които се надявам правителството да реализира, е безплатен интернет през следващия четиригодишен мандат. Това обяви в предаването "Дикоoff" Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от Коалиция за България.

Не съм чувала да се говори, че Моника Йосифова е истинският шеф на кабинета, отговори Манолова на питане. Хората са много обнадеждени от новото правителство и чакат първите му стъпки. Кабинетът на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 респектира с професионализъм. Да сте чул някой да оспорва професионалните качества на новите министри, попита Манолова. Аз ги оспорвам, отговори й Сашо Диков. Що за експерти са външният министър, икономическият и военният, попита той. Зам.-председателят на НС обяви, че са професионалисти и експерти в своята област.

Експерти? Чиновничета и приятели на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на застават на ключови позиции, коментира водещият. Това е вашата трактовка, контрира Манолова и допълни, че се надява хората да не я споделят. Съдете ги по действията им. След като имахме кабинет, който бе събиран по кръстовищата и улиците, с калинки по всички нива на администрацията, мисля, че сега министрите имат право на толеранс, поне докато всеки един от тях свърши нещо в своята област, призова тя.

Крайно време бе МВР да се ръководи не от политик. Силовото министерство бе превърнато в орган за политически рекет, оръжие на партия. Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола не е участвал в никаква партия и не мисля, че той ще се поддаде на натиск. От вас научавам, че той е бил рекетьор, обърна се тя към Диков. Такива факти не са ми известни. До момента не съм получила никаква допълнителна информация по случая, но и не съм търсила. Занимавах се с други неща, вместо да чета материали за новите министри в жълтата преса, допълни депутатът.

Ако имах доказателства, че ГЕРБ са подкупвали висши съдии, щях да внеса сигнал до компетентните органи. Преценила съм, че информацията ми е с висока степен на достоверност, за да я обявя публично, но нямам доказателства, сподели Манолова.

По думите й, от ГЕРБ всячески се стараят да саботират правителство. Те не искат да приемат, че няма да са във властта, и не искат да изпълняват функцията, която народът им определени - на опозиция.

Хората имат нужда от правителство, дайте му шанс. Познавам повечето от кадрите в кабинета - те са честни хора, с биографии. Вие не нападахте министрите от ГЕРБ преди четири години, защото не ги познавахте, никой, освен семействата им, не ги познаваше. В сегашното правителство са събрани доказали се професионалисти и не можете да си позволявате да ги нападате още от първия ден, категорично обяви Манолова. Ще си го позволявам, твърдо заяви водещият, на което зам.-шефът на НС отговори: "Те ще ви опровергаят".

Последвайте канала на

23184 60

Свързани новини

Коментари 60

Добави коментар
поручик Ржевски

2013.06.04 | 12:06

59
Диков е прав ! Вагинин, Найденов и икономическия /пълен анонимник / са гола вода! Кабинетът Орешарски е слаб според мен . Не ги виждам дълго да оцелеят .

2013.06.02 | 20:47

17
Абе това Вагинин от вагина ли идва или е грешка ?

2013.06.02 | 20:42

12
Аз пък теб не виждам да оцелееш , ако дойдат пак Борисов,Цветанов и Дянков.
6

2013.06.03 | 22:30

26
Страшният експерт Ангел Найденов може да управлява кораб само в блатото Калкас.
и.д.и.

2013.06.04 | 12:06

58
Браво Диков!
lenkata

2013.06.02 | 20:41

8
Pepelqnkata ne iz4ezna li v burqtq?Ni6to novo ne kazva.Vse edni i sa6ti prikazki.Az ako sam na neinoto mqsto,6te6e da me e sram da se pokazvam.Nqmat ravni s NAGLOSTTA si.Dolni komunisti.

2013.06.04 | 11:58

38
Къде сте бе малоумни ЛУМПЕНИ които бяхте излезли на улицата и РЕВАХТЕ "НИКОГА вече власт за старите партийни курви и продажни политици""?? Къде сте бе,граждански сдружения за НОВА БЪЛГАРИЯ - няма ви на улицата ,защото доказахте на всички тъпанари ,че сте платени МЪРШШШИ от БСП и ДПС!! Къде сте бе от АТАКА които ревахте за чиста България,няма ви щото с мангалите сте дупе и гащи ,ГЕРБ били виновни за положението,глупости ,ВИЕ МЕКЕРЕТА .... върнахте с радост властта в ръцете на комунисти и мангали от ДС!!
Патриот

2013.06.04 | 11:59

41
Манолова,няма да ви чакаме и три дни. Вие сте ПРЕСТЪПНИЦИ. Взехте властта по престъпен начин и направихте правителство с тайни договорки. В момента ни управляват ГЕЯ, БЕЯ и ЗЛОДЕЯ. Няма да позволим да ни правите на маймуни. Вън злокобната "ТРОЙКА" от властта ! Време е за революция!
МАХАЙТЕ СЕ ДОЛНИ ОТРЕПКИ

2013.06.04 | 11:56

30
МРЪСНИ МАФИОТИ ОТ ГЕРБ - ВИЕ ВЗЕХТЕ ВЛАСТА СЪС СИЛОВИ МЕТОДИ И ПАРИ И ТО МНОГО ТА ЧАК И НА САШО ДИКОФФ ДАДОХТЕ !

2013.06.02 | 21:59

21
Защо не пишеш как любимата ти мутра престъпник излъга хората и взе власта и си игра на сляпа баба с народа 4 години с замразени доходи и гавраджийски подигравки и методи на тоталитарен диктат защо??? Защо не пишете за Дянков и за новите му придобивки нов имот на Черноморшето за над 2 милиона
еленски

2013.06.04 | 12:05

55
Всеки ден в ефир на Манолова ми идва в повече. Чудя се комунистите нямат ли в редиците си поне една красива жена . Но като се сетя , че и мъжете са им обратни . Просто страшна симбиоза. И като се замисли човек , че тези ще ни управляват заедно с турците . ПАЗИ БОЖЕ ГОСПОДИ.

2013.06.02 | 20:43

13
Виждаш ли, по принцип парламентът може да прилича на цирк, но все пак не е подиум за манекенки, за да гледаме кой как изглежда външно. По-важно как ни управляват. И по принцип наистина трябва да се даде малко време на новото правителство, все пак Бойко имаше достатъчно, за да събира своите министри по магистралите-факт,от който изглеждаше изключително доволен, когато го съобщи. И не, не съм от никоя партия, но ГЕРБ демонстрираше твърде много самодоволство и твърде малко свършена работа.

2013.06.04 | 11:58

39
Борисов и Цветанов били про.сти! По-долнопробен човек от Съсела не бях виждала през живота си!Да е честит този вожд на червените глуп.аци! ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ, която балгарските овце си заслужават! Още отсега пак ще си гласуват закон да не им се търсиотговорност за кражбите! Спирайте да харчите, защото парите ви ще отидат да строите руската централа Белене! Хем и внуците ви ще плащат, хем тока няма да ви стане по-евтин, хем ако гръмне българите го отнасят! А честито!
Istinata za glupacite

2013.06.04 | 12:05

52
Истината е следната- ГЕРБ спря руските проекти Белене и газопровод.Настъпи ги зверски защото не са изгодни нито нужни на България а само ще ни заробят за дестки години наред.Това не са милиони а милиарди ! Стига сте се оплювали на герберасти и комунисти и т.н. Един народ сме и се раздираме отвътре.Така сме паднали под турско робство.Прост народ слаба държава ! Сега ще паднем отново под руско финансово робство щото сме много богати ! И под турско вече падаме.Замислете се какво прави правителството сега.Всички политици са корумпирани и ни крадът , но Бойко поне не ни продаде на руснаците нито на турците.
ZU

2013.06.04 | 12:01

44
буда ни продаде на американците или си забравил, къде е копелето Дянков - в Америка ,взе парите и дим да го няма .

2013.06.02 | 11:17

1
Бойко Борисов ни продаде на Америкакански интереси !! Ахмет Доган и Волен Сидеров ни продадоха на Турски интереси. Сергей Станишев ни продаде на Руски интереси. Без коментар ....

2013.06.02 | 20:45

15
Ако преведем Вагинин, Путков ли означава?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини