Осигурени са средства за подготовка на новата учебна година

  • 28 май 2013 12:05

  • 813
  • 0
Осигурени са средства за подготовка на новата учебна година
© Булфото

От нещата, които бяха записани в нашата програма, на първо място беше организирането и провеждането на зрелостните изпити, което мина добре. Това каза служебният просветен министър Николай МилошевНиколай Милошев Николай Милошев е министър на образованието, младежта и науката от 12 март до 29 май 2013 г. Роден на пресконференция - отчет на служебното правителство.

Създадохме платформа за интернет услуги в Студентски град, каза той. Осигурени са условия за успешното приключване на учебната година и започване на новата. Продължи работата по изготвяне на Закона за предучилищното и училищно образование. Продължи изготвянето на Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж 2014", посочи министърът. По думите му са предприети мерки от риск на загуба на средства по ОП "Развитие на човешките ресурси”.

Осигурени са средства за подготовка на новата учебна година. Готов е проектът за Закона за професионално образование и обучение, проектът на Закона за висшето образование, готов е проектът за Стратегия за превенция и намаляване дела на отпадащите и преждевременно напусналите образователната система, добави Николай МилошевНиколай Милошев Николай Милошев е министър на образованието, младежта и науката от 12 март до 29 май 2013 г. Роден.

Последвайте канала на

813 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини