Станишев: Трябва да премахнем ГЕРБ от властта (видео)

  • 27 май 2013 16:24

  • 20317
  • 127
Станишев: Трябва да премахнем ГЕРБ от властта (видео)
©

Управлението на ГЕРБ докара България до бедствено положение. Изходът от тази криза може да се осъществи само чрез търсенето на диалог и желание за промяна.

Това каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на при представянето на кабинета "Орешарски". Коалиция за България е готова да поеме отговорност и да извърши необходимите промени. Ние имаме възможност и шанс да трупаме и печелим доверието на хората отново. Никоя политическа партия не получи достатъчно доверие да управлява сама. Но имаме доверието на хората, за да променим политическата система, която беше натрапена през последните 4 години. Ние търсим подкрепа за нашата програма не само в парламента. Разговорите, които водим не са формални. Основните ни цели са да върнем държавността, да върнем нормалността и разбира се социалната политика и икономическото възстановяване. В този парламент ще се върне силата на парламентарната демокрация. Аз съм сигурен, че Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е много на ясно със значението на връзката между изпълнителната и законодателната власт, обясни Станишев.

Положението в момента е трагично. Цари пълна разруха и държавата не работи. Новото правителство ще стъпва върху минно поле и въглени. Няма да е лесно, но трябва да се захващаме за работа. Работа в името на хората. Трябва да върнем държавата на хората, обеща Станишев. Не може да се търпят практики, които водеха само до корупция и икономически бедствия. Ние отчитаме огромните предизвикателства пред новия кабинет. ГЕРБ ще се опитат да спъват непрекъснато работата на новото правителство. Ще организират протести, ще се опитват да преча по всеки възможен правов, а и не правов начин. Пропагандата от последните 4 години трябва да бъде развенчана заради интересите на България, призова Станишев.

В последните дни, г-н Орешарски проведе много интензивни срещи. Този кабинет няма да е кабинет на квотите и нова тройна коалиция. Това е разбирането и на самия Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Всеки един от министрите има своите експертни и професионални качества. Според мен се получил силен екип, който не раздела Министерски съвет на квоти и феоди. Същият трябва да е подхода и към политическите кабинети, категоричен беше Станишев. Някои казват, че този кабинет ще изкара до септември. Ние не предлагаме г-н Орешарски и министрите, като пожарникарски екип, който да запълни дупките и да потуши кризата, след което да понесе всички негативи. Аз вярвам, че правителството ще има дълъг живот и ще свърши много полезна работа. Нашата отговорност е да завършим това, което започнаха българските граждани на изборите, а именно да премахнем ГЕРБ от властта. Желая искрено успех на г-н Орешарски, завърши Станишев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
20317 127

Свързани новини

Коментари 127

Добави коментар
Ghost

2013.08.05 | 23:15

127
Ako skoro vreme nqma rezultati mi se struva ,che tozi put mnogo shte gi boli tezi mishki.Ne razbirat li che nishto ne moje da spre naroda ,horata za kazali-che gladut bil po silen ot toka
666

2013.05.31 | 09:04

126
Хитрецът от Банкя вече може спокойно нищо да не прави, да си играе мачлета и да се забавлява, докато това правителство не го доведе отново на бял кон във властта
ika

2013.05.31 | 09:04

125
Ситуацията в страната е извънредна поради оставеното наследство от ББ и отказа на служебното правителство да каже истината за реалната ситуация в страната го прави съучастник в нерешаването на наболелите проблеми на хората.
сиайна

2013.05.29 | 00:05

120
вие нормолни ли сте?! как може да има парламент без земеделци и демократи? наясно ли сте че сумати народ чака само знак от Бойко и отиват всички от БСП ДПС на бунището.че техния електорат отдавна е с единия крак в гроба.
139

2013.05.31 | 09:03

124
Не мога да разбера какъв знак чакат, да му се дигне кръвното ли ,да се покаже от дупката ли, не виждате ли че около герб мирише на пандела!!! Найвници!

2013.05.31 | 09:03

122
МАЙКА МУ НА СВИНЯТА БОЙКО

2013.05.31 | 09:03

123
Явно си много прост,ама много.Какво искаш от майка му?

2013.05.31 | 09:03

121
С пари на данъкоплатеца ли Станишев плати мястото си в ПЕС?

2013.05.29 | 00:03

119
Не от политиката. От картата.
Надзирател с лош характер

2013.05.29 | 00:00

118
Не само да премахнем Герб от власта,но и виновните да получат заслужини дългосрочни почивки в ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР!!!!!!
yy

2013.05.28 | 21:14

54
Тоя тръгна да премахва. Чакай малко педе ами всички хора гласували за ГЕРБ и тях ли ще елиминираш, да си ходим ли от нашата държава или ще отвориш концентрационен лагер а? Ще правиш офшорна зона за мафията ли какво?Кой беше ти че да премахваш -това да не е комунистическия режим- опа май си е точно това.Чакай да си меря приказките че знаеш ли.
АЛЕКС

2013.05.29 | 00:00

117
Значи, това е била "великата победа" и "великата" цел - не да подобрим хала на държавата, а да премахнем Борисов.На това му се вика тепегьоз.На това му се вика гьон суратлъ/идва от турското сурат - лице, а гьон знаете какво е - от него са изработени очите на станишевци и сие/Значи, премахваме Бойко, отърваваме се и от онези, които гласуваха за него!Не ще и дума - това ще е правителствената програма!!!Така е, народът го е казал:за криво колело прав път няма!Вместо да вложат усилията си за нещо градивно, тръгнали да воюват персонално с опозицията си.Нали е ясно, че изборите бяха преврат?Перифразирам думите на баба ми:"Слез от коня, да се кача аз, че ми е по-голяма чалмата!"Много фешън, нали - чалма, ибрикчия и украинская шлюха!Честито, народе, надявайте чалмите и вземайте сърпа и чука, работете, над вас ще грее комунистическото слънце, а през нощта ще ви стопля полумесеца!
ani

2013.05.29 | 00:00

116
stani6ev ne se samozabravqi ima i volq narodna koqto otdavna svali BSP a ti si na vlast 4rez ma6inacia

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини