ГЕРБ категорично отказват да подкрепят БСП

  • 21 май 2013 08:37

  • 1703
  • 2
ГЕРБ категорично отказват да подкрепят БСП
©

"Страната се намира в много сложна ситуация. Изключено е ГЕРБ да подкрепят програмно правителство, начело с Пламен Орешарски", категоричен е Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник от ГЕРБ.

Според него има огромна разлика между правителството на ГЕРБ и това, което се предлага, защото преди ясно е било казано кой ще носи отговорност за случващото се в страната. По думите му, сега не се знае кой ще поеме отговорност за това, което ще се случи.

Дончев бе категоричен, че ако ГЕРБ не съставят кабинет, те ще бъдат една конструктивна опозиция.

Бившият министър отказа да даде съвет на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 за Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Относно очакването на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за предателство в партията, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник отговори, че хората са слаби и припомни, че парламентарната група на ГЕРБ е най - голяма. Той обаче отрече да има някакви информации за опити за пробиви.

Дончев отказа да обсъжда състава на един евентуален кабинет, оглавен от ГЕРБ. Той поясни само, че партията на Борисов е готова с всичко и то отдавна.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1703 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.05.21 | 13:16

1
Не искаме увеличение на доходите, а увеличение на бюджета на МВР и в частност СРС. Tzv. Tzv толкова хубаво беше докато ни слушаше телефоните, едно хубаво чувство за сигурност лъхаше от телефона... Дори бяхме спокойни, че и без да ходим от урните tzv.tzv. ще гласува вместо нас.

2013.05.21 | 20:25

2
Точно така. В СРСто с Мишо Бирата, Бойко каза показа, че си държи на думата и ще го пази до последно в незаконните му сделки, той не е "като Първанов". Лидер на място!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини