БСП: Ако има нови избори, резулатите ни ще са по-добри

  • 17 май 2013 08:13

  • 1939
  • 3
БСП: Ако има нови избори, резулатите ни ще са по-добри
©

БСП няма никакъв проблем да се явим отново на избори. Ние ще имаме и по-добър резултат, но не можем да причиним това на България. Това заяви Жельо Бойчев от БСП по повод изказването на Борисов, че ще иска касиране на изборите.

ГЕРБ се намират в едно свободно падане. От тук нататък следват трудното. В разговорите с партиите ще подходим с нещата, в които можем да постигнем консенсус. Ние ще балансираме като сложим предложенията ни на масата, категоричен е той.

Българският избирател постави партиите е в една много сложна ситуация, в която трябва да покажем, че можем да се разберем и да сформираме парламент. Г-н Орешарски може да се справим с това, каза той.

Не смятаме да балансираме ничий интереси, слагаме предложенията на масата и ако не можем и да се договорим процедурата е ясна.

Притесняваме, че искането на ГЕРБ за касиране на изборите е поредната атака срещу нас. Някой се опитва да внуши на КС, че не трябва да го прави. Месец и нещо се говореше, че ГЕРБ ще манипулира изборите, категоричен е Димитър Лазаров от ГЕРБ.

Искам да напомня, че Прокуратурата не е свързала ГЕРБ с бюлетините от Костинброд. Говореното за безотговорност е атака към КС, смята още той. Лидерите на политическите сили, които се изказаха на 11 май, внушиха на хората грешни неща. Това бе грубо нарушение на Конституцията, допълни Лазаров.

Последвайте канала на

1939 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Леле мале

2013.05.23 | 12:19

3
Премери си температурата червен боклук смотан!

2013.05.23 | 12:19

2
то на тия боклуци това им е работата да ходят от студио в студио и да расправят как герб се срива и как народа само тях желае.е такива като тоя неузрели дето не му е ясно неговите по стари съпартиици кви са ги вършили,престъпници такива

2013.05.23 | 12:18

1
Я да го видим този по-добър резултат. Вие и сега казвахте, че хората не искат ГЕРБ, пък като гледаме малко повече го искат от вас.

Добави коментар

Водещи новини