Попова: След изборите трябва да започнем да работим от първата минута

  • 10 май 2013 14:37

  • 1260
  • 6
Попова: След изборите трябва да започнем да работим от първата минута
©

Трябва да съставим правителство и да започнем от първата минута да работим, каза вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на пред журналисти в Павликени, цитирана от БТА.

По думите й усилията на обществото трябва да бъдат насочени към бързото съставяне на работещо правителство, а не към обезобразяване на междуличностните отношения и лицето на държавата. "Не следих изборната кампания заради множество ангажименти, свързани с честванията, посветени на Априлското въстание", каза Попова и поясни, че познава програмите на политиците, които ще се състезават за доверието на хората, и след изборите ще помага със всичките си умения при съставянето на правителство.

В Павликени Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, заедно с областния управител проф. Пенчо Пенчев и кмета на града инж. Емануил Манолов, откри бюст-паметник на Бачо Киро и присъства на третото издание на фестивала "Като звездите", в който участват над 200 деца от 25 социални дома от страната. Фестивалът е под нейния патронаж.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1260 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Съдия

2013.05.12 | 15:26

6
Когато си отвори устата става страшно. Нищо не може да се разбере, а диалектът е ужасен. Коефициентът й на интелигентнтост гранчи със слабоумие.
Великия

2013.05.12 | 15:26

5
Затваряй си устата ма , ако бързаш идвай да ти давам мотиката , и без това мязаш на тъпа селянка
НЕ Й ВЯРВАМ НА ТАЯ ПРЕЗИДЕНТСКА ПАЧА

2013.05.12 | 15:26

4
Taя пача беше особено “меродавна“ напоследък, когато твърдеше, че НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ Й, проверката по сигналите за подслушването разпоредено от грозния Цвъркалник вече били нанесли непоправими щети на ИМИДЖА НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ! Явно за нея смрадливия имидж на българските корумпирани интитуции е по-важен от това обществото да премине през катарзис, който да даде шанс за нова демокрация в България, по-преди обиди Българите на тема как не били компетентни да вземат отношение по въпроса за смъртното наказание. ѝоще по-преди лееше бъбреци за предимствата за народа на “просветения монарх“ Бойко Тиквата - абе не й вярвам на тая backup пача на смешното и неуместно президентско плямпало ПЛЕВЕЛЕВ!
Fanetti Mazakura

2013.05.12 | 15:25

3
Айде точно ти да не изказваш кой какво да работи! Като и хабер си нямате какво е РАБОТА!
Rambo

2013.05.12 | 15:25

2
ami taka izliza :D

2013.05.12 | 15:25

1
Значи до сега сте си почивали?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини