Вотът на недоверие бил безсмислен, тъпчели само по едни и същи теми

  • 26 юли 2011 07:43

  • 952
  • 2
Вотът на недоверие бил безсмислен, тъпчели само по едни и същи теми
©

Това заяви в интервю за бТВ Анастас Анастасов от ГЕРБ. Той поясни, че тъй като и преди са обсъждани темите по вота, сега не е имало смисъл от това.

Заместник - председателят на ПГ на ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на заяви от своя страна, че основната цел на вота не е бил той да не мине, а да се извади наяве какво не прави държавата в сектора "Сигурност", да се види, че над 2 млрд. са загубите от контрабанда и източване на ДДС. Провалът в политиката на сектор "Сигурност" нанася най - тежки поражения на бюджета, поясни Цонев. Контрабандата на цигари е нищо в сравнение с контрабандата на горива, защото там се източва ДДС, акциз и е абсолютно доказуемо всичко, каза представителят на движението. "Управляващите дори не знаят как да разследват източването на ДДС, защото това се прави по нови схеми", заяви Цонев. 

Червеният депутат Михаил Миков каза, че ГЕРБ отново се е опитала да омаловажи дискусията. Той поясни, че дори депутатите от ГЕРБ нарочно не са присъствали в залата, за да няма кворум и да се покаже, че те са мнозинство.

"Шампиони сме по контрабанда на цигари и това са данни на големите компании в България в тютюнопроизводството",  поясни и Миков.  Социалистът добави още, че за пореден път е било обсъждано управлението на всички правителства от началото на прехода, но не и това на Бойко Борисов.

Представителят на Синята коалиция Димо Гяуров отново поясни, че сините ще подкрепят вота заради фактите, а не заради това кой го е внесъл. Доказателствата са налични за полицейщината, добави той.

Няма нищо лошо в това да падне и правителството, каза Гяуров. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
952 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.07.26 | 23:34

2
Не напротив този вот на недоверие беше абсолютно минус за опозицията и голям плюс за Герб. Плюенето беше безпардонно но Цветанов се справи просто на магия с всички тях.

2011.07.26 | 23:34

1
Нека бог Тангра да пази България от президент на ГЕРБ .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини